Terbinafin Mylan názory
Baby nemate niekto skusenost s tymto liekom? Brala som ho 3 mesiace, zda sa, ze mam po nom zvacsene uzliny, idem este na dalsie vysetrenia. Zaujimaju ma realne skusenosti. Dakujem
...pridam moju skusenost...mna pocas liecby zacalo boliet hrdlo, stratila som hlas a nakoniec aj cuch. po 6 tyzdnoch sme museli liecbu prerusit a vsetky vedl. ucinky postupne odisli. Je tu individualne, na kazdeho ma asi iny vplyv, ale rozhodne uzivanie tohto lieku nebolo prijemne.
Užívam Terbinafin, na mykózy nechtov. Je mi z neho ťažko od žalúdka. Lieky beriem 6 týždňov , ale asi zoberiem do konca tohto týždňa a dosť. Mala by som ísť na predpis ešte jedného balenia. Zvažujem, že asi nepôjdem, nechcem si zničiť žalúdok a pečeň. Budem pokračovať v lokálnej liečbe Micetalom a pravidelnej (medicinálnej) pedikúre...Po liekoch mám žalúdok ako na vode a strácam chuť jesť...
Beriem Terbinafin Mylan na onychomykózu 2 mesiace (2x28 dní)+9 dní a mám príšerný reflux s poleptaným podnebím a asi aj hlasivkami. Helicid ani Emanera nezaberajú, alebo len minimálne. Lekárka mi káže vysadiť na dva dni a by zistila, či je Terbinafin príčinou.
Tiež som mala občasné bodavé bolesti rôzne po tele ako andrej71. Nevšimla som si, kedy ustali.
🙄
@ludmilaikov Dobrý deň, Ľudmila. Ja by som lieky vysadila, tak ako radí doktorka, aj keď na neviem, či na 2 dni bude stačiť. Terbinafin mi tiež nerobil dobre, ja som ho užívala niekoľko mesiacov - stratila som čuch, mala som problém s hlasivkami - strácala som hlas, bola som nonstop zachrípnutá (nie z choroby). Po vysadení mi problémy prestali. Nasadili mi Sporanox, ten už mi nerobil problémy. Držím palce nech sa polepší!

Ahoj, čítal som tu Váš problém s užívaním lieku Terbinafin Mylan, a s tým spojené zväčšené uzliny. Chcel by som sa informovať ako dlho trvalo kým sa uzliny vrátili do pôvodného stavu, a o ktoré uzliny sa jednalo. Ja mám tiež tento problém, užíval som tento liek a po dvoch týždňoch sa mi povyhadzovali na tele červené fľaky a zväčšila sa mi pravá uzlina na krku tiež mám také občasné pichanie po celom tele na pokožke. Lekár mi dal masť Beloderm a s tou mi fľaky zmizli, ale uzlina ostala, a zostalo aj to občasné pichanie na pokožke. Tá uzlina je zväčšená už šesť týždňov. Ďakujem za info o tvojom priebehu problému s uzlinami, prípadne ak mal niekto iný s týmto problém nech sa podelí.
S pozdravom
Andrej