icon

Testovanie aj počas ďalšieho víkendu

1. nov 2020

To akoze vazne sa vsetci mame testovat aj na druhy vikend? Nenormalne uz, teraz kazdy tyzden sa budeme testovat jak idioti? Viem ze matovic povedal ze mozno iba niektore regiony si to zopakuju ale ajtak...

Strana
z2
november1111
Odpoveď bola odstránená
bublinkai
1. nov 2020

@mackousko3 ...Ty si do testovania nemala dierky? Preboha. To ako sa TAK dá žiť?

chiccco
1. nov 2020

@baluinka nikdy som sa nedávala ani proti klasickej chrípke,nie som proti ockovaniu takým tým klasickým,mam všetky aj moje deti su riadne zaockovane...ale tieto chripkove jednoducho neuznavam,viacero ľudí po zaockovani proti chrípke este viac ochorelo,moja teta dokonca skoro zomrela na chrípku po očkovaní a napokon táto vakcina je zbuchana narýchlo,nikto nevie co to s tebou spraví,tak ako covid este nie je dobre preskumany.

baluinka
1. nov 2020

@chiccco chápem..ale myslím,že nejaké očkovacie látky tu tak skoro nebudú..uvidíme

viestta
Odpoveď bola odstránená
mackousko3
1. nov 2020

@bublinkai mám často nádchu a teda upchatý nos dnes pri teste sa mi úžasné ovolnila od upchatia dierka a omnoho lepšie sa mi dýcha

november1111
Odpoveď bola odstránená
bublinkai
1. nov 2020

@mackousko3 ... keď ja mám takú úzkosť koľkokrát mi chcú niečo niekde prepichnúť dostávam návaly obrovskej depresie a potom potom potom sa dostanem do stavu úplného " komatu" a potom som úplne neschopná reálne zhodnotiť situáciu😂

birika
1. nov 2020

@chiccco ja mam na to iny nazor, radsej urobit chyby a poucit sa, ako nerobit nic

moniikka
1. nov 2020

Aj keby som mala ist s rodinou každý vikend, tak by sme sli,nakoľko mama a sestra su pozitívne (ale chvála bohu sme neboli spolu uz cca 2 tyzdne).

avril299
1. nov 2020

sedim len doma, a tak ako som nebola tento vikend, nepojdem ani ten dalsi a ani dalsie, ak bude zas...

birika
1. nov 2020

zienky...velmi sa ospravedlnujem za hrubice v mojom statuse...rychlejsie som pisala, ako myslela...opravujem - negativni a pozizivni ludia 🙂 hanbim sa za seba, lebo gramatika je moja silna stranka 🙂

alexk12
1. nov 2020

A viete prečo bolo sobotu tak nar áno lebo ovce už nedeľu chceli behať na hroby

h2
1. nov 2020

@alexk12 Ale, moja, ovce na hroby nechodia, na hroby chodia ľudia. A ani negatívny test nedáva nikomu "priepustku" na cintorín. Zvláštne, že ovca to vie a Ty nie. 🐑

alexk12
1. nov 2020

@h2 a ty už si sa vrátila z hrobov alebo si šla na test a až potom

viestta
Odpoveď bola odstránená
h2
1. nov 2020

@alexk12 Ja som bola na cintoríne pred vyše týždňom. Na teste som bola včera. Večer sme zapálili sviečky doma.

elizabeth175421
Autor odpoveď zmazal
kikuska1010
3. nov 2020

Ja sa už druhy krat nedam ... po teste som cotila horkost vypluvala som niečo

hettinka
3. nov 2020

@alexk12 neviem, o com tu vypisuješ. Aj my sme na teste boli v sobotu ráno a na hroby nejdeme teraz vôbec. Beháme stále po lekároch, nebudem riskovať, že nás niekam nevezmu na kontrolu a všetky ďalšie veci sa nám posunu.
Kto nemá záujem o testovanie, sedí doma, nech nejde, nikomu toto právo neberiem. Ale nie každý je hneď “ovca”, koho jediný dôvod je behanie po hroboch a obchodoch, len preto, že sa dal testovať.

A navyse, bola som s pozitívnymi a PCR test mi spackali (zlý odber), tak som sa chcela uistiť.

alexk12
3. nov 2020

@hettinka tak nato nereaguje keď nie si ovca, ja osem na margo toho ze nedeľu už sestra šla na testy a nestala v žiadnej km rade....

hettinka
3. nov 2020

@alexk12 áno, bola to aj u nás trosku taká “davová psychóza”. Ľudia sa báli, že ich nestihnú otestovať, keď dopredu tým strašili. A ja som to chcela mat čím skôr za sebou. My sme sa vybavili za 1 hodinu aj s cestou, takze pohoda.

Strana
z2