Testovanie aj počas ďalšieho víkendu
To akoze vazne sa vsetci mame testovat aj na druhy vikend? Nenormalne uz, teraz kazdy tyzden sa budeme testovat jak idioti? Viem ze matovic povedal ze mozno iba niektore regiony si to zopakuju ale ajtak...
@mackousko3 ...Ty si do testovania nemala dierky? Preboha. To ako sa TAK dá žiť?
@baluinka nikdy som sa nedávala ani proti klasickej chrípke,nie som proti ockovaniu takým tým klasickým,mam všetky aj moje deti su riadne zaockovane...ale tieto chripkove jednoducho neuznavam,viacero ľudí po zaockovani proti chrípke este viac ochorelo,moja teta dokonca skoro zomrela na chrípku po očkovaní a napokon táto vakcina je zbuchana narýchlo,nikto nevie co to s tebou spraví,tak ako covid este nie je dobre preskumany.
@bublinkai mám často nádchu a teda upchatý nos dnes pri teste sa mi úžasné ovolnila od upchatia dierka a omnoho lepšie sa mi dýcha
@mackousko3 ... keď ja mám takú úzkosť koľkokrát mi chcú niečo niekde prepichnúť dostávam návaly obrovskej depresie a potom potom potom sa dostanem do stavu úplného " komatu" a potom som úplne neschopná reálne zhodnotiť situáciu😂
Aj keby som mala ist s rodinou každý vikend, tak by sme sli,nakoľko mama a sestra su pozitívne (ale chvála bohu sme neboli spolu uz cca 2 tyzdne).
sedim len doma, a tak ako som nebola tento vikend, nepojdem ani ten dalsi a ani dalsie, ak bude zas...
zienky...velmi sa ospravedlnujem za hrubice v mojom statuse...rychlejsie som pisala, ako myslela...opravujem - negativni a pozizivni ludia 🙂 hanbim sa za seba, lebo gramatika je moja silna stranka 🙂
A viete prečo bolo sobotu tak nar áno lebo ovce už nedeľu chceli behať na hroby
Ja sa už druhy krat nedam ... po teste som cotila horkost vypluvala som niečo
@alexk12 neviem, o com tu vypisuješ. Aj my sme na teste boli v sobotu ráno a na hroby nejdeme teraz vôbec. Beháme stále po lekároch, nebudem riskovať, že nás niekam nevezmu na kontrolu a všetky ďalšie veci sa nám posunu.
Kto nemá záujem o testovanie, sedí doma, nech nejde, nikomu toto právo neberiem. Ale nie každý je hneď “ovca”, koho jediný dôvod je behanie po hroboch a obchodoch, len preto, že sa dal testovať.
A navyse, bola som s pozitívnymi a PCR test mi spackali (zlý odber), tak som sa chcela uistiť.