Ako zvládať tetániu pri cvičení?
Prosím pekne, prečo po cvičení z týmto syndrómom je mi nejak nie dobre a začnem mať problém zo zrakom...😏😒
Ja mám tetániu, cvičím a problémy nemám...berieš aj iné minerály a vitamíny okrem magnézia?
Mne po cviceni/zatazi je tiez zle toci sa mi hlava a pocit na odpadnutie..Ale to preto ze nemam kondicku kedze prave kvoli tym pocitom a strachu ze skolabujem som prestal sportovat..
Áno. Šport môže zhoršovať tetaniu. Resp možno ani nie šport ako to vyčerpanie, zrýchlený tep no aj napriek tomu sa netreba vzdávať a možno nájsť taky ktorý vyhovuje najviac
a co krce?
@nicicka
@nicicka áno určite si myslím, že to môže zhoršovat......po cvičení to vyčerpanie......pretoze už dva krát sa mi stalo po cvičení cca 20 minút po cvičení, že mi začalo pulzovat v hlave a na ľavé oko mi začali mihotat rôzne obrazce.....a potom problém z rečou....preto som chcela vedieť skúsenosti inych
@perlita007 Áno áno. Je to možné. Inak dobrá kniha je aj Dobrá správa o úzkosti. Je to poprepajane. Mne dosť pomohla pochopiť ako to funguje.
@perlita007
Pri tetánii som mával problémy so zrakom aj bez cvičenia,stačilo vyčerpanie napr pri dlhšom šoférovaní.

@perlita007 to nič nemá s tetaniou. Ako si na Tom kondičné?