icon

Ako zvládať tetániu pri cvičení?

perlita007
26. mar 2024

Prosím pekne, prečo po cvičení z týmto syndrómom je mi nejak nie dobre a začnem mať problém zo zrakom...😏😒

zmrzlinka2021
26. mar 2024

@perlita007 to nič nemá s tetaniou. Ako si na Tom kondičné?

tanyag
26. mar 2024

Ja mám tetániu, cvičím a problémy nemám...berieš aj iné minerály a vitamíny okrem magnézia?

neson123
26. mar 2024

Mne po cviceni/zatazi je tiez zle toci sa mi hlava a pocit na odpadnutie..Ale to preto ze nemam kondicku kedze prave kvoli tym pocitom a strachu ze skolabujem som prestal sportovat..

nicicka
26. mar 2024

Áno. Šport môže zhoršovať tetaniu. Resp možno ani nie šport ako to vyčerpanie, zrýchlený tep no aj napriek tomu sa netreba vzdávať a možno nájsť taky ktorý vyhovuje najviac

luxus10
26. mar 2024

a co krce?

perlita007
autor
27. mar 2024

@nicicka
@nicicka áno určite si myslím, že to môže zhoršovat......po cvičení to vyčerpanie......pretoze už dva krát sa mi stalo po cvičení cca 20 minút po cvičení, že mi začalo pulzovat v hlave a na ľavé oko mi začali mihotat rôzne obrazce.....a potom problém z rečou....preto som chcela vedieť skúsenosti inych

nicicka
27. mar 2024

@perlita007 Áno áno. Je to možné. Inak dobrá kniha je aj Dobrá správa o úzkosti. Je to poprepajane. Mne dosť pomohla pochopiť ako to funguje.

gabrm
27. mar 2024

@perlita007
Pri tetánii som mával problémy so zrakom aj bez cvičenia,stačilo vyčerpanie napr pri dlhšom šoférovaní.

neson123
27. mar 2024

@gabrm co ti pomohlo nato?

gabrm
27. mar 2024

@neson123
Zatiaľ nič,stále sa trápim. A zatiaľ som musel aj prestať pracovať ako vodič,nakoľko nevydržím viac ako hodinu za volantom.