icon

Tetanický záchvat

karinaaaa
3. júl 2021

Dobrý deň vie mi niekto.poradit od Vianoc som tetanicky zachvat nemala no od utorka ho mam každý deň. Utorok.a cvstredy boli také silné. A od vtedy hoci kedy cez deň mi začne byť zlé.trpnut tak si idem.rychlo lahnut.
Lenže.cely týždeň nemôžem fungovať..beriem magnerot a od utorka aj dve krát denne. A vôbec nechápem prečo to takto mam.

tehotna40
3. júl 2021

Mne magnerot nepomáhal. Obyčajne magnézium a guaiacuran. A samozrejme treba to brat pravidelne nie len keď príde zachvat

karinaaaa
autor
4. júl 2021

@tehotna40 zatiaľ mi to vôbec nepomáha nechaoem preco to mam a neviem.sa toho nejak... už týždeň zajtra budem volať doktorovi lebo týždeň som nevyšla s bytu

tehotna40
4. júl 2021

@karinaaaa vieš to magnézium treba brať stále, ja som brala dlhodobo aj guaiacuran, keď si to dáš keď už máš záchvat je neskoro. On príde práve preto , že máš nedostatok magnézia.

karinaaaa
autor
4. júl 2021

@tehotna40 beriem magnerot každý deň uz rok. Niekdy jednu tabletku niekedy si dam aj pred spaním. Je pravda ze som minulý týždeň mala dosť stres na začiatku týždňa mozno s toho.. len nikdy mi to netrvalo takto dlho

tehotna40
4. júl 2021

@karinaaaa ako som písala vyššie,mne ten magnerot vôbec nepomáhal