icon

Tipy na kvalitné medzizubné kefky, ktoré sa nezlomia

29. máj 2025

Mate nejake odporucania na dobre medzuzubne kefky okrem curaproxu? Ktore sa nezlomia hned po prvom pouziti😃

marcelas82
29. máj 2025

Dmkove, ja mám tie najtenšie ružové a sú v pohode, stoja asi 2e

tanisha
29. máj 2025

Ja som tiež nedávno objavila DM a sú super. Zo všetkých čo som mala sa najmenej lámu

autor
29. máj 2025
@marcelas82

Dmkove, ja mám tie najtenšie ružové a sú v pohode, stoja asi 2e

@marcelas82 vedela by si mi sem prosim pripnut nazov alebo fotku? ďakujem❤️

muchotrafka298
29. máj 2025

Z vlastnej skusenosti Ti napisem, ze ziadne nie su tak dobre ako Curaprox. Vyskusala som ich vela, vzdy som sa vratila k tym povodnym.

amelia89
30. máj 2025

podla mna su najlepsie TePe.

tinkavvv
30. máj 2025

Za mna tiez TePE lepsie ako curaprox.

lilianka28
30. máj 2025

Z medzizubných asi predsa len ten curaprox.
Je to zrejme individuálne, ale mne nakoniec dentálna hygienička namiesto medzizubnej kefky odporučila dentálnu niť (voskovanú). Predtým som sa jej bránila, ale dosť rýchlo som si zvykla a používam len tú.

muchotrafka298
30. máj 2025

Ja pouzivam aj dentalnu nit (kupujem si take sablicky v DM zelene, mne vyhovuju najviac) a tiez aj medzizubnu (tu mam dve velkosti a najlepsie sadne Curaprox). Mala som este aj Elmex, tiez boli dobre, ale tam su len dve velkosti a mne vyhovovala len ta mensia.

bg92
30. máj 2025

podla mna sa lamu vsetky rovnako takze kupujem tie najlacnejsie z DM ten velky balik, inak som myslela ze maju len tie male balenia po 6ks ci kolko ale potom som objavila aj tie balenia po 30ks za 2eura no to bola amerika

1marekk
30. máj 2025

Curaprox su veľmi dobré, ale tiež záleží na veľkosti 🙂 dentalna hygienička ti určí presne ktoré, pretože ich majú viac :D