icon

Tipy na lepší spánok a zaspávanie

10. apr 2025

Občas som mala problém so spánkom hlavne zaspávanim.Teraz zaspim aj hneď ale to len na 10 minut a potom mi hrozne dlho trvá zaspať opäť.ráno sa budím nevyspatá a som celý deň oťapená.až večer sa akoby preberiem.nejaké rady na lepší spánok?

tulipanik12
10. apr 2025

CBD kvapky - sú prírodné a nevzniká na nich závislosť

lucka_ke
10. apr 2025

kúp si v lekárni melatonín, sú tablety aj spray, mne zaberajú lepšie tbl synovi zase spray

13uzivatelka11
10. apr 2025

magnézium 🙂 napríklad gymbeam má fajn s vysokou vstrebatelnostou s čistým zložením. Môžeš doplniť s B6

ninaninka
10. apr 2025

Najlepšie hodinku pred spaním magnézium ten obyčajný z lekárne s melatonínom a zaspíš

brigitte93
10. apr 2025

Ja jedavam tieto zelatinove na spanie.

ivelina43
11. apr 2025

TIež som asi pred pár dňami začala brať magnézium hodinu pred spaním a spím veľmi dobre, takže pomáha. Skúšala som aj čase ako rumanček a medovku ale tie tak moc nepomohli. Inak keď si urobím kakao na večeru tak potom spím ako zabitá🙂 Ale to si tak robím raz za mesiac.

autor
11. apr 2025

@tulipanik12
@13uzivatelka11
@ninaninka
@brigitte93 ale nemôže sa stať, že po čase stratia účinok a budem potrebovať silnejšie?rada by som sa vyhla silným tabletkám na spanie

autor
11. apr 2025

@ivelina43 a aké magnézium?

ivelina43
11. apr 2025

Mám dr. max magnézium B6 za nejakých 7,50 Euro.

pralinka86
11. apr 2025

A co robis pred spanim? Taku hodinu.. pozeras tv, telefon, pc, internet,.kniha, nieco iné... Lebo aj to celkom ovplyvňuje, aj keď sa to mozno nezda..

autor
11. apr 2025

do mobilu pozeram viem, ze by som nemala...ale predtym mi to nerobilo nic...ja mam aj problemy, urcite to spolu suvisi.len to mi je divne, preco zaspim, ale po 10 minutach som hore a potom aj hodinu zaspavam.toto je take zvlastne, ze sa hned zobudim..
@pralinka86

pralinka86
11. apr 2025

Psychika este mozno pracuje, podvedomie.. obzvlast ak mas narocne obdobie

tulipanik12
11. apr 2025

Práveže na rozdiel od klasických tabletiek na spanie, CBD musíš nájsť pomer, ktorý ti vyhovuje a áno robí sa tzv. preplach pri ich užívaní,t.j. prestávka, aby nestratili účinnosť. Ja teraz užívam CBD kapsule s melatonínom, pretože sú cenovo výhodnejšie a lepšie sa dávkujú.

autor
11. apr 2025

@tulipanik12 a ked nas prestavku tak spis dobre/zaspis hned?

tulipanik12
11. apr 2025

Nie, vtedy užívam 1/2 z 0,25 mg Neurolu, ktorý mám na predpis

autor
11. apr 2025

@tulipanik12 tak ja som s týmto problémom u doktorky nebola.netrvá to u mňa až tak dlho a rada by som sa návykovym liekom vyhla.mydkím, že u mňa to je aj mojimi problémami, ktoré teraz mám.

tulipanik12
11. apr 2025

Už urob ako myslíš, no všeobecne CBD kvapky odporúčajú hlavne na ukľudnenie a nervy ako také a Zelená země z CZ, odkiaľ ich kupujem ja má aj on-line poradňu.