Tipy na zlepšenie stavu pri ovčích kiahniach
Ahojte babeny, mam 18 rokov a v pondelok sa u mna prejavilo par pupacikov. Hned mi bolo jasne,ze to budu kiahne,kedze ich mal aj moj maly bratranec par tyzdnou predomnou. Pani doktorka mi dala fenistil kvapky,betadine roztok no v stredu som na tom bola dost zle tak mi dala aj herpesin tablety. Uz mi je lepsie no hrozne ma svrbi cele telo. Cela som vysypana,no vsade kde si dokazete predstavit. Nemate nejake typy ako to lepsie znasat a co najrychlejsie sa toho zbavit? Dakujem 😁
Naša doktorka tiež radila pre deti mali minulú zimu kiahne, oplachovat ich v roztoku hypermenagu každý večer. A potierať tantun hermal mliečko.... Pekne sa im to rýchlo hojilo
@katkkaaaa hlavne si oddychni, ja som mala horucky… vyzerala som ako ropucha… neskrabala som sa, ale kozu som mala flekatu este asi pol roka po kiahnach, jazvy (resp jemne kratery) mi ostali asi len 2 na tvari, aj to len preto ze som netusila na zaciatku ze su to kiahne a myslela som, ze su to hnisave vyrazky a vytlacala som ich…
@katkkaaaa hlavne si oddychni, ja som mala horucky… vyzerala som ako ropucha… neskrabala som sa, ale kozu som mala flekatu este asi pol roka po kiahnach, jazvy (resp jemne kratery) mi ostali asi len 2 na tvari, aj to len preto ze som netusila na zaciatku ze su to kiahne a myslela som, ze su to hnisave vyrazky a vytlacala som ich…
@dancingqueen321 presne toto som urobila aj ja s par pupakmi na tvary,nevedela som ze su to kiahne🤦🏻♀️ Nemate nejaky typ na krem alebo gel,ktory pomoze pri jazvach po kiahniach?

Hypermangan máš? Treba si spraviť jemne ružový roztok a v tom sa vykúpať
Aj viackrát denne