Tipy na zvládnutie stresu a nervozity
Ahojte, pls čo by ste robili na mojom mieste?
Ani neviem sama z čoho, ale veľmi som posledné dni taká "iritabilná" by som povedala. Vytočí ma absolútne všetko, aj zjavná maličkosť a dostávam sa do špirály nervozity, hnevu. Dnes som prišla ku lekárke ráno na krv, vstávala som o 5:20h, aby som tam sedela už o siedmej, keďže na ôsmu som mala inde rehabky. Sestrička nikde, štandardne od siedmej berie krv. Iná sestrička, ktorá mohla brať krv, bola tam a nič nerobila, ju nezobrala a teda musela som tam čakať do 7.50, kým prišla sestrička, ktorá tam mala byť od rána a zobrala mi krv, prekvapená, že má objednaných pacientov... Čím som zmeškala rehabky a už ma nezobrali neskôr... Potom to už išlo z kopca. Nahnevali ma ľudia jazdiaci pomaly v ľavom pruhu, ľudia čo sa šmochtlia po uličkách v obchode a neberú ohľad, že niekto okolo nich chce prejsť. Absolútne do nepríčetna ma vytočila kuriérska spoločnosť, keď som si išla vyzdvihnúť zásielku a Z box sa neotvoril a tovar sa mi nevydal, hoci v aplikácii svieti, že som si tovar vybrala. Volala som do Packety, kde mi hneď nevedeli pomôcť, až možno cez víkend alebo v pondelok, ale dajú mi to už na výdajné miesto. Ja žiaľ zajtra idem preč a už si to nebudem mať ako môcť vybrať a ani nemá kto iný. 80 eur v čudu, nemám ani tovar ani peniaze. Každopádne to už tak eskaluje posledné dni, že sa mi nepáči ako na to reagujem. Som veľmi vytočená a normálne sa bojím, aby mi nepreplo. Neviem sa ukľudniť a zjavne nezvládam stres, ani náhodou. Čo pomáha vám? Ako sa dáte do kľudu? Inak magnézium som si dala. A nie nepijem, čiže pohárik to nevyrieši. Som taká nervózna, že by som aj vankúš rozkúsala tieto dni. Nie, nemám PMS, práveže som po...
Si nervózna,lebo chces byť nervózna.Pamataj si,že keď nejde o život ide o 💩
@anonym_autor choď si niečo pekné kúpiť,čo ti spraví radosť..a mne občas aj pomoze,keď sa riadne vyplačem.
@anonym_autor pomodli sa o pokoj…
Citat zalmy z Biblie
Normalne si zavolas do vydajneho miesta a poprosis ich aby ti to predlzili alebo vybrali a dali do skladu. Kazdy mava den blbec ale kvoli tomu sa netreba rucat.noc tragicke sa nestalo.
Normalne si zavolas do vydajneho miesta a poprosis ich aby ti to predlzili alebo vybrali a dali do skladu. Kazdy mava den blbec ale kvoli tomu sa netreba rucat.noc tragicke sa nestalo.
@eeffka zavolala som si tam. Ze sa to bude riesit v pondelok. Ale ja zajtra odchadzam a nema to kto vyzdvihnut. Cize som prisla o tovar a aj o peniaze. Pisala mi spolocnost, ze mi vratia sice peniaze, ale ponizia to o prepravne naklady naspat. Ja za to nemozem, ze mi to nevydali. Chcela som to dnes vybrat. Naozaj uz mam dost toho, aki su ludia okolo absolutne nezodpovedni. Ja uz nebudem tolerovat inych preslapy a ja musim stale fungovat na 100%. Garantujem, ze ked teraz niekoho stretnem, nedopadne to dobre.
Najsilnejsia pomoc na toto je najst si 4 minuty a toto si pozorne vypocut (najlepsie sa to naucit naspamat 🙂 https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/ Nebudem tu vypisovat ako to funguje, ale ver mi posobi to silno aj na tvoje okolie, nie len na teba. Prajem pekny den, plny usmevov 🙂
@eeffka zavolala som si tam. Ze sa to bude riesit v pondelok. Ale ja zajtra odchadzam a nema to kto vyzdvihnut. Cize som prisla o tovar a aj o peniaze. Pisala mi spolocnost, ze mi vratia sice peniaze, ale ponizia to o prepravne naklady naspat. Ja za to nemozem, ze mi to nevydali. Chcela som to dnes vybrat. Naozaj uz mam dost toho, aki su ludia okolo absolutne nezodpovedni. Ja uz nebudem tolerovat inych preslapy a ja musim stale fungovat na 100%. Garantujem, ze ked teraz niekoho stretnem, nedopadne to dobre.
@anonym_autor daj si to predĺžiť a niekto ti to vyberie či potrebuješ to súrne?Inak toto aj mňa vytáča, že ľudia majú zo všetkého holubnik, ale ja mám byť 100%
Včera som mala termín u kaderníčky na ktorý čakám 2 m a ona zabudla😜takže velkodusne ma zobrala dnes veľmi skoro ráno a to som už mala niečo iné čo som musela zrušiť.Su aj také dni teraz je spln vraj vtedy sú ľudia nervoznejsi😃
@anonym_autor daj si to predĺžiť a niekto ti to vyberie či potrebuješ to súrne?Inak toto aj mňa vytáča, že ľudia majú zo všetkého holubnik, ale ja mám byť 100%
Včera som mala termín u kaderníčky na ktorý čakám 2 m a ona zabudla😜takže velkodusne ma zobrala dnes veľmi skoro ráno a to som už mala niečo iné čo som musela zrušiť.Su aj také dni teraz je spln vraj vtedy sú ľudia nervoznejsi😃
@luccija kto niekto mi to vyberie? Nemam tu nikoho, nema mi to kto vybrat. Ja naozaj uz ked napisem, ze je to tak, tak sa to musi spochybnovat? To naozaj?
@anonym_autor ja nepisem o packete ale az zistis kam to presunu volat im
@anonym_autor pomodli sa o pokoj…
Citat zalmy z Biblie
@katarina092 zalmy z Biblie jej najdu balik a aj teleportuju sestricku aby stihla byt nacas v praci?
@katarina092 zalmy z Biblie jej najdu balik a aj teleportuju sestricku aby stihla byt nacas v praci?
@viestta nie ale doda to pokoj vdaka ktoremu bide aj schopna robit viac🙂 mam s tym skusenosti
@viestta ona nepise ako vratit cas ale co pomaha na ukludnenie
@viestta ona nepise ako vratit cas ale co pomaha na ukludnenie
@katarina092 mna citanie teraz este viac rozculi verte mi. Ja som dnes na tom tak, ze ma rozhodi aj pohlad na rychlovarnu kanvicu. Cize sa potrebujem vyzenovat. A to vsetko jedna 20r mudra slecna v packete a sestricka, co zabudla, ze si objednala pacientov. Ja ked na nieco zabudnem v praci, tak koniec sveta.

@anonym_autor den blbec...rozculovat sa nepomôze.