Tlak v hlave - skúsenosti
Dobrý večer rada by som vedela,že čo to môže byť už druhý deň mám tlak v hlave už mi ide prasknúť hlava ale nieje to také bolestivé veľmi len to veľmi tlači. Neviem či máte s týmito skúsenosti?
Moze to byt vselico, aj od krcnej chrbtice..
Mám problémy aj s krčnou aj s tlakom
Tak asi je to jasne.treba navštíviť lekara
To navštívim až v pondelok len mám obavy či sa dožijem 😀
@vladka09876 tlakomer je dostupny? Že zmerať tlak či nieje priliš vysoky?
a čo tak zájsť na pohotovosť, zmerajú a niečo dajú na zníženie.... aj v lekárni merajú tlak, len nič nemôžu predpísať....moja mama s tým mala problémy, niekedy sme museli volať záchranku.... ak to bude nutné tak neváhaj ....
Ja mavam takyto tlak v hlave pri silnej migrene, tlak mam inak velmi nizky, no mam vysoky tep, nikto nevie preco.
@vladka09876 na krcnu chrbticu pomoze len cvicit, par minut pravidelne dokaze zazraky. Dufam, ze uz sa Ti polepsilo.
Ja mám zas aj tlak aj tep vysoký a tiež nevedia prečo ani sa to už nerieši. Dnes som si dala tabletku od tlaku trošičku povolilo ale znova sami to vrátilo. Je to veľmi neprijemne a bojím sa,zeco to môže byt
@vladka09876 môže to byť všeličo, aj vážne aj menej vážne, ak by sa ti k tomu pridali aj iné ťažkosti tak nevahaj volať sanitku, napr pocity na odpadnutie ale strata vedomia, zvracanie, motanie hlavy, problemy so zrakom...
Troska to motanie hlavy mám pri Tom tlaku inak nič asi
@livka_ tak to veľmi amatérsky odpovedala určite vysoký tep nieje v poriadku
vysoký tep môže súvisieť s poruchou štítnej žľazy
@vladka09876 ahoj prosim ta z coho si to nakoniec mala? Ja mam teraz presne toto isteee
Mam takéto problémy cca 3 týždne, ale celkovo mam dodžubanu hlavu po covide, poslala ma doktorka na rehabky že to mám s chrbtice, no neviem bojím sa aby to nebolo niečo horšie a aby nebolo neskoro😢
@zuzulinocka15 ja detto som rozdrbana co a ahlavy tyka po covide...co viem vela ludi ma..
@zuzulinocka15 no mam to aj ja pomaly rok nevedia zistiť co mi je
@slazo ja som to mala nakoniec z chrbtice zabrali masaze a pod a prešla aj tlakova bolesti hlavy aj zvonenie usiach zavraty
@misulik1310 tak som rada ze to prešlo uvidím mam teraz holter zajtra ho dávajú dole a uvidí sa drzkajte sa nech je len dobre
@zuzulinocka15 aj ja to mam po covide
Keď sa nehybem je super,hlava sa mi motá už od začiatku septembra.Pobolieva kade tade a sem-tam je kľud.Mám už 2 roky nastavenú liečbu na vys.tlak a teraz ho mám dosť rozhodeny 160/180 na 95/110.kovid som mal mesiac do zadu.Cele tieto stavy sú úžasne nadvezujuce,jedna sa vypne a druha sa zapne.Je to perfektne vymyslené myslím,treba sa schopit a ísť cez všetko čo sa deje inak to neprejde.

@vladka09876 dobrý večer, ja som to tak mala keď som mala strašne vysoký tlak