Tlak v hlave - skúsenosti
Dobrý večer rada by som vedela,že čo to môže byť už druhý deň mám tlak v hlave už mi ide prasknúť hlava ale nieje to také bolestivé veľmi len to veľmi tlači. Neviem či máte s týmito skúsenosti?
a čo tak zájsť na pohotovosť, zmerajú a niečo dajú na zníženie.... aj v lekárni merajú tlak, len nič nemôžu predpísať....moja mama s tým mala problémy, niekedy sme museli volať záchranku.... ak to bude nutné tak neváhaj ....
Ja mavam takyto tlak v hlave pri silnej migrene, tlak mam inak velmi nizky, no mam vysoky tep, nikto nevie preco.
@vladka09876 na krcnu chrbticu pomoze len cvicit, par minut pravidelne dokaze zazraky. Dufam, ze uz sa Ti polepsilo.
Ja mám zas aj tlak aj tep vysoký a tiež nevedia prečo ani sa to už nerieši. Dnes som si dala tabletku od tlaku trošičku povolilo ale znova sami to vrátilo. Je to veľmi neprijemne a bojím sa,zeco to môže byt
@vladka09876 môže to byť všeličo, aj vážne aj menej vážne, ak by sa ti k tomu pridali aj iné ťažkosti tak nevahaj volať sanitku, napr pocity na odpadnutie ale strata vedomia, zvracanie, motanie hlavy, problemy so zrakom...
@livka_ tak to veľmi amatérsky odpovedala určite vysoký tep nieje v poriadku
@vladka09876 ahoj prosim ta z coho si to nakoniec mala? Ja mam teraz presne toto isteee
Mam takéto problémy cca 3 týždne, ale celkovo mam dodžubanu hlavu po covide, poslala ma doktorka na rehabky že to mám s chrbtice, no neviem bojím sa aby to nebolo niečo horšie a aby nebolo neskoro😢
@zuzulinocka15 ja detto som rozdrbana co a ahlavy tyka po covide...co viem vela ludi ma..
@slazo ja som to mala nakoniec z chrbtice zabrali masaze a pod a prešla aj tlakova bolesti hlavy aj zvonenie usiach zavraty
@misulik1310 tak som rada ze to prešlo uvidím mam teraz holter zajtra ho dávajú dole a uvidí sa drzkajte sa nech je len dobre
Keď sa nehybem je super,hlava sa mi motá už od začiatku septembra.Pobolieva kade tade a sem-tam je kľud.Mám už 2 roky nastavenú liečbu na vys.tlak a teraz ho mám dosť rozhodeny 160/180 na 95/110.kovid som mal mesiac do zadu.Cele tieto stavy sú úžasne nadvezujuce,jedna sa vypne a druha sa zapne.Je to perfektne vymyslené myslím,treba sa schopit a ísť cez všetko čo sa deje inak to neprejde.

@vladka09876 dobrý večer, ja som to tak mala keď som mala strašne vysoký tlak