icon

Tlak v nosovej dutine

marfka3
30. sep 2022

Dobrý deň.Ja už neviem kde sa obrátiť,začalo ma ešte cez leto svrbiet ucho,šla som k ORL ťa,že mi niečo v dutine drhne,že mám ísť k zubnému.Nasadila som vtedy lieky na alergiu a na mesiac to prešlo,ale teraz už zas vyše mesiaca denno-denne bolesť za uchom,bola som u zubára tam všetko v poriadku.Skúsila som už všetky lieky na alergiu čo mám,všeobecná mi predpísala aj sprej s kortikoidmi.Ja som zúfalá z tej bolesti dutín a hlavy.Jedine čo mi na chvíľu uľaví je naparovanie.Co to môže byť?..Na alergologiu som objednaná až o mesiac ja sa už zrutim z tej bolesti čo nám každý deň,na psychiku to lezie a musím fungovať...Prosím vás poraďte mi ako si uľaviť...

stellarstar
30. sep 2022

@marfka3 môže byť aj krčná

marfka3
autor
30. sep 2022

@stellarstar Chrbtica?Žeby spôsobovala bolesť za uchom?Len v dutinách,že mi niečo drhne...

h2
30. sep 2022

@marfka3 Keď ti pomáha naparovanie, nepomohlo by viac suché sálavé teplo? Napríklad infralampa? Ja mám momentálne zapálené dutiny, nie taký stav, ako ty, mám to len pár dní. Najviac mi pomáha sedieť pred krbom a nahrievať sa. Pri naparovaní je tiež teplo, čo je dobre, ale aj vlhkosť, čo je zase zle. Ináč neviem, čo by som poradila. Drž sa.

zoruska
30. sep 2022

@marfka3 ja som toto mala z krčnej chrbtice. Príznaky presne ako píšeš, vyšetrenia tiež, liečba tiež, zabralo až cvičenie na krčnú chrbticu.

marfka3
autor
30. sep 2022

@zoruska vážne???aj bolesti ucha aj niečo upchaté v dutinách??ja mám niepriechodnu tu eustachovu trubicu,že keď zsapcham nos a fuknem tak tá jedna strana sa mi nedá prefuknut akoby tam čosi bolo.

stellarstar
1. okt 2022

@marfka3 ja keď som zle spala ( som mala blbý vankúš ) som tiež mala bolesti za uchom aj viacej pískalo v uchu a u ORL všetko ok a ortopéd že krčná. Vymenila som vankúš za jemnejší a bolesti prešli

marfka3
autor
1. okt 2022

@stellarstar a boleli ťa aj dutiny akoby ..mne sa nedá prevzdusnit to ucho keď fuknem akoby vadilo čosi.

stellarstar
2. okt 2022

@marfka3 hej pocit niečoho cudzieho

alegri
21. mar 2025

@marfka3 ahoj, preslo ta to. Momentálne riešim to iste. Na nervy.