Tlakomer a arymia
Dobrú co mam robiť ak mi na tlakomery ukazuje ze je prítomná arytmia?
@januska12323 idem na kardiologiu ale až 21 októbra pred rokom som.bol tiez a bolo všetko v poriadku mal som aj holter
Ja idem zajtra kardiochirurgovi prvý x.čo mi tam budú všetko robiť ?
@mirka414 no mne počúvali srdce spravili ekg a echo srdca
ako často ti ukazuje arytmiu ?
@kristin00 každé 3 alebo 4 meranie
@kristin00 ale to iba dnes predtým Bo všetko v poriadku
+ ti mozu dat holter na 48h napr.
Mne sa to tiež občas stáva, hlavne keď som v strese alebo keď ma boli chrbát. Tiež som bola u kardiológa a všetko bolo ok, mala som aj 3 dni holter a nič sa nezistilo
@kristin00 tak ja mam uzkosti a tetaniu tak môže byť asi preto len s sa zľakol pretože moja psychika je už na tom zle
Ja mám tiež úzkosti, cize úplne chápem. Tiež ma to vždy vystresuje ešte viac 😃 ale nemyslim si, že to ma niečo so srdcom, keď boli vyšetria ok. Je možné, že pri strese máš extrasystoly a tlakomer to vyhodnotí ako arytmiu. Mne takto vyhodil tlakomer arytmiu, keď som mala holter a ten nezachytil nič.. Cize hlavne nestresuj 🙂
@kristin00 aha dobre ďakujem pokúsim sa
Tak vyšetrenie u kardiochirurga mám za sebou dnes mám 24 hodinový tlakomer dnes mám aj nočnú službu takze to bude veselé 🤪výsledky o týždeň
Ahojte, mám rovnaký problém...pocit nepravidelného tlkota srdca, tlakomer vyhadzuje arutmiu...holter ukázal extrasystoly...ale nie veľa, Dr.predpisal conaret, ale mám nízky tlak, bojím sa brať tie lieky...ako ste dopadli po rokoch, je lepšie...zistili niekomu niečo vážne? Ďakujem
@kissiska mám arytmie a extrasystoly už 4 roky, resp.odkedy užívam Egilok, už nie. Roky mám nízky tlak (90/70) a okrem betablokátora užívam aj 2x denne Mg. Tlak sa mi viac neznižuje. Nemáš dôvod sa báť. Ak ti liek nesadne, lekár ti ho zmení. Inak stres tie extrasystoly zhoršuje....

Objednať sa na kontrolu, ale arytmie sú bežné.