Tmavé chĺpky počas tehotenstva a po pôrode
Ahojte, asi nie som jediná, komu sa to stalo, že pôsobením hormónov počas tehotenstva, mi chĺpky nad hornou perou začali tmavnúť a rásť a počas zimy je ich najviac vidieť, lebo nie som opálená, tiež chĺpky okolo bradaviek. Ako na ne? Čo je naozaj 100%? Vytrhávanie to asi nebude....dosť ma to trápi, budem rada za rady, ďakujem
@krasneleto paradoxom je,ze nemam vobec svetlu plet,vyborne sa opalujem,opalenie mi dlho vydrzi,ale pri podrazdeni okamzite plet reaguje opuchnutymi cervenymi flakmi,alebo malymi cervenymi vyrazkami a trva par dni,kym to zmizne 😝
v zime to je horsie,to si musim davat make-up - inak makeup vobec nenosim mam peknu plet..
@saska.t tak to potom podla mna zle robi... neskoro neutralizuje alebo ja neviem...
@krasneleto tiez neviem,nie je to len pri kozmeticke ale aj ked si dam novy krem,niekedy takto reagujem aj na vodu,ked sme v novom prostredi...
@freyjanr ahoj,ja som mala robenu viac krat fotodepilaciu na nohach od kolena dole,a to som mala dost ochlpene nohy(cele) stehna si holi, a vidim eskutocny rozdiel,.uz neviem,kolko krat som bola,mozno 4krat,a je to malo,rastu mi chlpky stale,ale minimalne,vidim to na porovnaani so stehnami.je to neporovnatelne... Ono je to vseobecne tak,ze cim mas viacej chlpkov a cim su tmavsie,tym idu lepsie dole a vidis lepsie vysledky.Ja som tmava a aj chlpky mam tmave...ale mozem len odporucat.a dala som si robit aj podpazusie a to je tiez dobre,preriedene sice len,ale spomaleny rast chlpkov... a mimochodom som tiez z nr a robia to v šali,.....primavera andorana ...kamoška Lydka to robí ;)
@mauzi da sa to vydržať,a cena? pozri si www.dermic.cz
po tehotenstve urcite..... mozem ti dat na nu cislo...neviem ake su teraz aktualne ceny... 🙂

@nefertiti7 za malo :D