Má chrbtica vplyv na točenie hlavy?
Ahojte idem si po radu lebo som zúfalá.Manžel ma 30 rokov. Ma dlhší čas problémy s chrbtom a krčnou chrpticou.Chodi po lekároch lebo ma aj vysoký krvný tlak.Uživa aj lieky, tlak je už ako, tak v normale nakoľko mu zmenili lieky a berie ich ešte len 3 den. Ale stále sa stažuje na točenie hlavy.Nemôže ani chodiť, normálne fungovať či dokonca pracovať.Lekári tento problém pripisujú krčnej chrptici.On hovorí ,že on už ani necíti bolesť len to točenie.Moja otázka je má s tým niekto skúsenosť?Mali ste podobné prínaky čo vám pomohlo? Máme rôzne masažne stroje, náplaste analgetyka aké len existujú a nič.Nič mu nepomáha.
@stellarstar ORL je všetko v poriadku.Mysleli si ze to bude hnis pretože ma dlho nadchu ale vraj to nie je z toho.
Dobrý večer na neurologii bol pán manžel?
Ja s tým bojujem od začiatku roka. Našťastie nie až v takej miere, ale je to nepríjemné. Bola som tiež na ORL, neurológia, MRI, EEG, tiež mam podľa mňa problém s krčnou chrbticou.
@luckalolko Ano pravidelne
@elenajezova No ak je problém práve krčna čo dúfam ,že áno a nie je to niečo važnejšie tak ako to riešiť čo robiť?
A robili mu aj eeg mozgu a ct mozgu?
@luckalolko Na toto ešte len ide
To je dobre ze ide aj ja som bola aj eeg aj ct mozgu,aspoň budete vedieť,či je všetko v poriadku.drzim palce
@luckalolko Ďakujeme😊
@luckalolko A aj vam niečo zistili ak sa môžem opýtať?
Vieteco našťastie nie a manzel sa necíti lepšie?
@luckalolko To som rada😊 niee , tlak je už v norme nakoľko mu zmenili lieky a si myslím, že teda mu ich tentokrát trafili🙏 a tie take akokeby závraty má, doktorka ho poslala na nejaké vyšetrenie na tetániu ale je objednaný až v septembri.🤷♀️
Má nadváhu?to je dosť skoro v 30 tke brať lieky na tlak.Tiez si myslím, že to bude chrbtica, ale vidím, že už sa to zvali na tetaniu.
Inac aj lieky na tlak môžu spôsobovať točenie hlavy.....a na eeg a ct je už objednaný?
@luccija nema nadváhu je taky akurát ma trošku väčšie brucho ale tak uz roky je taky.
@luckalolko Praveže sa mu začala točiť pred liekmi.Ano je na semtember
A ako dopadli vysetrenia ?
@luckalolko ma vysoky tlak, zmenili mu lieky a je to uz lepsie.
A ako dopadlo ct a eeg?

Vyšetriť ucho