Točenie hlavy a spomalené vnímanie
Ahojte dievčatá , stretla ste sa už niektorá s niečím podobným?Uz od septembra sa trápim s mojou hlavou . Furt som na ňu ak keby som “pripita” a mám ak keby vypnutý mozog, spomalene vnímanie ,sem-tam točenie hlavy. Mám zistenú aj tetaniu . Pobehala som neurologičku ktorá mi robila MR (v poriadku všetko) EEG hlavy v poriadku . Nasadený len magnosolv. Krvné testy v poriadku , štítna žľaza v poriadku . Už som z toho hotová 🙏 v poslednej dobe sledujem že furt mávam aj nižší tlak ako som mala obvykle buď 105/60 alebo 100/65 tekutin pijem dosť aj pohybu mám dosť .Už som bola aj u psychológa či to nemôže byt tohoto pôvodu , ale nezažívan stresové obdobie , a psychicky som na tom v poriadku . Obmedzuje ma to dosť lebo som ak vypnutá a nič ma nebaví tak naplno robiť . 🙈 Dakujem za každú odpoved .
@naty666 Ďakujem za odpoveď.
Ja tie stavy iného vedomia nemám stále, len keď sa psychicky alebo fyzicky vysilím, len mne stačí ráno prejsť aj 200m s dcérou do školy a cítim sa byť ako opitá, v inom svete.
Plus sa pridáva ten tlkot tepu v mojom uchu, ktorý je príšerný a príde si kedy chce a ako často chce.
No táto duo symbiózna spolupráca je bláznivá.
Je pravda, že aj mne sa viac pohorší keď zjem sacharidy, dokonca badám, že začnem čikútať alebo zívať.
Tak nech sa Ti darí.
Ďakujem, že si sa ozvala.
@veronikahalt dobry den, ako sa vam dari? Mate presne moje priznaky. Neviem si tiez uz rady. Vsetky vysledky v poriadku a mne na hov.. 🙄
@veronikahalt dobry den, ako sa vam dari? Mate presne moje priznaky. Neviem si tiez uz rady. Vsetky vysledky v poriadku a mne na hov.. 🙄
@rastikovalucka
Dobrý deň,
ja musím zatiaľ poklopat, ale otehotnela som a úplne všetky príznaky vymizli, teraz po týždni od pôrodu sa mi zdá, že občas akoby počujem pulzovat to jedno ucho, modlím sa, aby to neprišlo späť.

@veronikahalt Ahoj, ako sa cítiš teraz?