Točenie hlavy, opuch prstov na rukách
Ahojte.
Mám otázku.. Mám 3 deti (dve baby 5r a 3r)
Môj syn (4r) nastúpil do škôlky 10.1. (Mal odklad ) v škôlke bol veľmi zlý celý prvý týždeň tak som naňho prísna..na konci prvého týždňa ochorel a do škôlky samozrejme nešiel a ani staršia dcéra keďže chrípku dostala od syna ...
Baby videli, že syn má všetko zakázané a začali to zneužívať tak musím byť prísnejšia na všetkých troch, vôbec nerešpektujú to co hovorím. .
Odkedy som na nich taka tak ma cca od 11.1. každý deň bolí hlava neskôr sa pridružili iné zdr.
problémy...už asi dva týždne som strašne unavená, deti vychovávam sama keďže môj priateľ pracuje v zahraničí, keby bol doma tak mi určite pomôže no pracuje tak , že 3 týždne tam a dva doma no teraz musel ostať o týždeň dlhšie..
Otec detí sa samozrejme o deti nezaujíma a vidí ich raz za 3 mesiace no je to málo pretože ja som s deťmi 24h denne a sú taky aký sú...keď ich trochu vycentrujeme s priateľom a deti si konečne zoberie na víkend ich otec tak mám vždy pocit, že prídu veľmi zlý ...no späť k veci ...
Asi pred dvoma týždňami sa mi začala každý deň točiť hlava , vidím tmu na pár sekúnd, alebo sa mi len tak zatočí no pritom zacitim trnutie celého tela aj hlavy, no najmä v rukách a nohách po celej dĺžke.o chvíľku to prejde a ja pokračujem v upratovaní..hlava sa mi točí KAŽDÝ deň aj 20x v priebehu celého dňa , väčšinou za chôdze. Keď kráčam tak nevidím úplne normálne som skôr ako keby "ako keby si vypijete alko"..najskôr som si myslela, že je to z toho , že som unavená alebo co no keď začali mi puchnúť aj prsty na rukach ako keby sa zavodnili...v roku 2019 v novembri mi hrozila transplantácia obličky ležala som v nemocnici ,mala som zápal žlčníka, sepsu (otravu krvi z infekcie), neznámu tekutinu v bruchu.. zápal močového mechúra mi ostal chronický no myslím si, že to nieje to pretože s malou potrebou problém nemám...
Na vyšetrenie samozrejme pôjdem no chcela som sa spýtať ci mate s týmto skúsenosti a ci je to vážne "len z únavy " ..deti mám momentálne stále nachladnute a užívajú antibiotiká tak nechcem s nimi behať na testovanie ta tak a postražit mi ich nemá kto ..dala by som ich k mojej babke (74r) no ona mi povedala , že som na deti moc prísna aa keby sú u nej kým pôjdem k Dr tak ich (pokazí) lebo ja im nedovolím jesť sladké, hračky, atď aby pochopili , že ma musia rešpektovať a syn aby posluchal v škôlke a rešpektoval p. učiteľky...ďakujem za skoré odpovede
Asi dv