icon

TOT páska na únik moču

6. júl 2022

Dobrý deň ….pred dvoma týždňami som mala operáciu TOT pásky ….chcem sa spýtať ak máte niektorá s tým skúsenosť či ste stále spinili mierne to zapácha a sem tam sa objaví aj krv ….bolesti skoro vôbec žiadne nemám ….len pred operáciou mi náhodne zistili na magnetickej že mám zhluk cýst na pravom vajecniku …kvôli tomu som ani menzes nedostala a záhadne pred operáciou som menzes dostala ….tak neviem či to mi robí problém alebo je niečo zle po operácii ….ďakujem za každú odpoved

Strana
z3
sovva
21. nov 2024

@adzy tak teda netuším. V Ilave s tým taký problém nerobili, ako som písala doniesla som ranný moč, tam už zobrali krv, EKG a potom som mala iba taký,,pokec,, s anestézilogickou. Kebyže to riešim s obvodným neviem čoby som všetko musela absolvovať. ..

sovva
21. nov 2024

@adzy držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀🙏

adzy
22. nov 2024

@sovva ďakujem krásne

daduska2009
21. júl 2025
@lundus

@memeska79 áno, bola som na Sliači. Ja som sa síce asi mesiac zotavovala, prvý týždeň bol pre mňa najhorší, ale to preto ze mam už za sebou viac operácii. Ale neľutujem, zmena 180 stupňou. Nemám už žiadny problém s inkotinenciou. Určite každej odporúčam 🙂

@lundus ahoj chcem sa opýtať viem že je to už dlhší čas ale ako dlho ta to bolelo na tej jednej strane? Lebo ja som po operácii skoro tri týždne a stále cítim ľavú stranu v slabine taká pichlava bolesť. Teraz už sa cítiš úplne ok? Není cítit tu pásku v slabinách? Ďakujem za odpoveď ☺️

Strana
z3