Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@mirka292 nočné košele som mala ale 3,prve 2 dni som aj tak mala tu operačnú. Potom som si tam brala predĺženú ruku, keďže sa nebude môcť dobre zohnut, obuvac ponoziek (ten som v nemocnici nepoužila, nemala som ponožky celú dobu, mala som obväzy) a super vychytavka za mňa bola vziať si ruksak. S barlami ťažko sa nosia veci a keď som si šla ráno umývať zuby plus iná hygiena, všetko som tasla tam a cupkala do kúpeľne. Mamine držím päste, nech sa nebojí, najhorší je prvý deň, každý ďalší je už lepšie.
@poleva koľko máte rokov? No 6 t by mali byť podpazne barle, potom idú francúzske. Ja som si ale dala po mesiaci francúzske a na kontrole po 6 týždňoch mi povedal doktor, či už skúšam aj bez, reku ešte nie a ze už môžem bez, pripadne s 1 barlou, tak som pomaly začala, trekingove a potom som odložila aj tie
@janin26 vsuniem sa do diskusie baby. Mám coxartrozu už 3-4 stupeň a silne bolesti. Na termín operácie čakám už skoro dva roky, v Košiciach mi v septembri dr povedal že do mesiaca, a dodnes sa neozval. Zmenila som lekára a čakám od februára už naPoprad. Bolesti sa stupňujú a ja ešte ani termín nemám. Beriem arthrotec forte, no ani ten už niekedy nezaberie.Zatiaľ pracujem, na invalidný nárok nemám . Kde ste boli operovana?

Ahoj. Prosim Vas, v ramci predoperacnych vysetreni pred TEP bedroveho klbu sa ide aj na gynekologicke vysetrenie. Moja mama uz nema maternicu a ma stres z vysetrenia. Prosim Vas, co sa sleduje pri vysetreni? Dakujem pekne.