icon

Totálna výmena bedrového kĺbu

gretula1975
17. feb 2015

Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.

poleva
23. jan 2024

@kakakina ahojky volala som tam...Ja nemam od nich implantat🙈

kakakina
23. jan 2024

@poleva našla si tam svoju nemocnicu?

kakakina
23. jan 2024

@poleva ja som len poslal ten papier uvidím či odpisu , lebo popradská nemocnica tam je

poleva
23. jan 2024

@kakakina a kde mam hladat tu nemocnicu? 🙈

kakakina
23. jan 2024
kakakina
23. jan 2024
poleva
23. jan 2024

@kakakina dakujem ti krasne...Kosice tam.nie su...jaj musim lekarovi povedat ked pojdem v juni

danihelka
24. jan 2024

@poleva mne nemecké barle nechali 3mesiace,ale strašne ma boleli ruky a podpazušia, tak som si sama kúpila francúzke.

poleva
24. jan 2024

@danihelka paneboze ...velmi dlho...to kde ta operovali? Musi clovek aj sam sa niekedy rozhodnut , resp. Urobit podla seba ...lebo cakat na lekarov je niekedy ako kopat si vlastny hrob🤔ja len ked si spomeniem kolkokrat ma vypravili lekari s ATB pre deti a nedala som ani raz ..lebo mam vyborny materinsky instinkt🤗a vedela som ze im ich netreba..to som uviedla len ako priklad😉

olsan
25. jan 2024

@poleva Ani moja nemocnica tam /v zozname/nie je; vypísanú kartičku mi dali pri odchode z nem. 😘

poleva
25. jan 2024

@olsan ja som uz volala aj do registra celoslovenskeho kde sa nahlasuju vsetky operovane implantaty na SK🙈

danihelka
25. jan 2024

@poleva mňa operovali na Kramároch a máte pravdu, kým som sa ja dostala k doktorovi na 2 kontrolu to bolo ako čakať na spasenie. Po 2,5mesiacoch mi vravel, že mám postupne zaťažovať nohu, ale ja som už pomaly začala len s jednou barlou a už chodím bez barly

poleva
25. jan 2024

@danihelka musime si same poradit...bohuzial🙈

olsan
25. jan 2024

Prosím a po akom čase, od operácie, ste už ľahko vstali, zohli sa a zaviazali šnúrky, zips? Dočkám sa toho ?

poleva
25. jan 2024

@olsan a ty sa olga kde ponahlas?? 🙈 spala som na dvoch matracoch A Vstavala aj lahala na 3 etapy s pomocou barlí...teraz sa netreba zohynat ..nieto este snurky viazat...Ja som si pomahala barlou😊 zatvaranie umyvacky, dvihanie veci...atd...ponozky som nemala lebo bolo leto ...do vane..kedze je vysoka..som isla z malej stolicky a manzel ma nakladal aj vykladal...nikde sa neponahlaj urcite...

olsan
25. jan 2024

@poleva ďakujem 😘, takže trpezlivosť...tá vaňa mi chýba, ešteže mám aj sprchovací kút 🍀 Ako píšeš...barle - pomocníčky pri všetkom 😀

poleva
25. jan 2024

@olsan si tyzden po operacii...na vsetko treba cas..len lepsie to bude kazdym dnom😁aspon ze nemas horuco😵‍💫zo mna sa lialo🙈

kakakina
25. jan 2024

@olsan pripájam sa trpezlivosť ruže prináša , ja sa ešte nezohnem zaviazať šnúrky . Pekne sadnem a zaviažem .
@poleva Hlavne je že už to neboli.

poleva
25. jan 2024

@kakakina ja viazem iba s vystretymi kolenami ohnuta dole...kolena nekrcim...druhy klb ma zlosti uz par dni..Asi si myslí ze pojde na vymenu hned a teraz🤣ale ma smolu...musi este vyckat😵‍💫

olsan
25. jan 2024

@poleva ja pri chôdzi cítim aj druhý kĺb , celú panvu 😞

poleva
25. jan 2024

@olsan ale co bolest? Ci pichanie...operovany klb? Ci ako

danihelka
Autor odpoveď zmazal
danihelka
26. jan 2024

@olsan aj mňa teraz pobolieva ten druhý kĺb (neoperovaný) to bude tím, že ho viac zaťažujeme. A na druhom mám II-III. koxatrózu, tak čakám že po roku pôjdem znova.

poleva
26. jan 2024

@danihelka to aj ja tak...ja mam trojku...yeraz som bola na rontgen pred tyzdnom🤭

danihelka
26. jan 2024

@poleva a dávaš si nejaké klbové dopnky?

poleva
26. jan 2024

@danihelka nič...u mna zbytocné...🙈

danihelka
26. jan 2024

@poleva inak je ešte veľmi dobrý controsulf 800mg v sáčku to vie predpísať ortopéd

poleva
26. jan 2024

@danihelka to mi nerobilo dobre...nechcem nic...pri takom stupni to je zbytocné..nic len vymenit...aspon u mna🙃zbytocne sa uz nezatazujem liekmi ani vitaminmi...treba pocvicit..rozhybat sa...a vela robi aj psychika...

danihelka
26. jan 2024

@poleva tak keď už ani to nezaberá tak jedine výmena, tak mi to aj doktor povedal. Mne ešte skúsil pichnúť pod röntgenom kyselinu hyaluronovú ale ani to mi nezabralo

kakakina
26. jan 2024

@poleva
@danihelka mne už vo fáze veľkých bolesti pomáhal piascledine,condrosulf už vôbec