icon

Trápi ma tinitus

janula2511
20. feb 2023

Ahojte, trápi ma tinitus. Na orl mi predpísala betahistin 24mg.zabral vám tento liek? Zmiernilo sa to?

Strana
z2
lusita
27. máj 2024

@shtifka budem dochadzat 10 dni.ale pytala sa ma,vi chcem ostat,alebo dochadzat.ja to mam z domu na skok

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
maria200981
26. sep 2024

@lesiaoldi ahoj priamo do celuste smerom ku spanku….
tinnitus mi to nevyliecilo ale zmiernilo mi to priznaky… pred botoxom som na tom bola zle uz ani psychicky som to nedavala .. hned po botoxe som citila rozdiel ze sa to troska zmiernilo a tym padom som sa aj vnutorne ukludnila… teraz som na tom tak ze tinnitus mam ale chvalabohu nie tak silny a vzila som sa s nim takze mam chvilku ked mi to vadi viac ale snazim sa to prehliadat…
pred botoxom to bolo tak silne ze prehliadat sa ani nedalo

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
lusita
26. sep 2024

@shtifka davam vediet,ako zabrali infuzie.mesiac a pol bol klud,uz zase sa to vratilo 🤷‍♀️

shtifka
26. sep 2024

@lusita wow..som prekvapena ze to vobec zabralo aspon na mesiac a pol..ako idete dalej postupovať, citam tu o dakom botoxe na fore...neviem ci sa nepopytam aj ja na to

maria200981
27. sep 2024

@lesiaoldi kedze zijem v İstanbule kliniku a lekara Vam budem pisat asi zbytocne… ked mi bolo zle ppchodila som vela doktorov s nadejom ze mi najdu pricinu tinnitusu…
bola som u neurologa a spomenula som ze aj ori dotyku na lico pri uchu sa mi tinnitus zhorsi … ze to reaguje na dotyk ten ma poslal kı celustnemu ortopedovi a ten mi povedal ze si mam vytrhat zub mudrosti a ze mam svalovr spazmy na licach silnejsie ze odporuca skusit botox na uvolnenie svalstva… brali sme to ako pokus ze vsak ak nic aspon sme nieco skusili a naozaj hned v ten den som citila rozdiel —— ako som spominala tym ze sa to zmiernilo aj ja som sa vnutorne ukludnila… presli tusim 2 roky
tinnitus mam stale ale miernejsi a naucila som sa s nim uz zit…
ale botox mi pomohol

lusita
27. sep 2024

@shtifka teraz sa musim zase objednat na usne a sama som zvedava ako bude postupovat dalej..potom napisem co poriesi dr

andyka10
7. okt 2024

@janula2511 mne nic..dostala som cavinton

andyka10
8. okt 2024

@janula2511 nic...Dostala som cavinton forte

shtifka
10. okt 2024

@lesiaoldi dobry den ako ten tinnitus zvladate? Skusila ste nakoniec ten botox? Aj ja to zvazujem

lesiaoldi
10. okt 2024

@shtifka moc to nezvládam, ale pijem taký caj na cievy a kvapky, ale to sa musí brať minimálne 3 mesiace aby to zabralo a ja to beriem tak tri týždne. Budúci týždeň idem asi na vyšetrenie čelustného kĺbu, lebo si myslím, že to mám z toho. U zubára som bola na odtlackoch kvôli dlane proti bruixizmu na noc. Lebo sa má aj na ORL pýtal či neskripem a ja že nie a bola som raz na fyzio a ona povedala že mám znútra potlačené zuby a som sa pristihla v noci aj cez deň dokonca ako zatinam zuby. Nie škripem len zatinam. A stále cítim plnosť ucha a niekedy mieni typu bolesť a vraj to môže byť aj z toho čelustného kĺbu. Keď som mala pred 4 rokmi tinitus tiež ma vtedy aj ucho akoby pobolieval a cítila som také akoby zalahnutie. Vtedy ten tinitus bol ale oveľa slabší a mala som ho cez noc len tak pol hodinu a vyplo to. Teraz mi to tam bzuci a pulzuje celú noc. Vtedy to odišlo samé, pomohli len masáže, teraz radšej riešim aj iné veci lebo to mám horšie. Počkám čo poriešim na celustnej a či zaberie ten čaj a cvičenie .ešte cvičím aj na sánku a krčnú chrbricu a ešte YouTube Austin goh, našla som tu kdesi príspevok že dvom to už pomohlo

lesiaoldi
10. okt 2024

@shtifka botox zatiaľ nie toho sa bojim, ale vyskúšam všetko. Keď nič nezaberie zvažujem ako poslednú možnosť laser ale u nás tuším to ani nerobia,kašľu na tinitus aké v Čechách to robia a vraj to zabera

lesiaoldi
10. okt 2024

A keď nezaberie ani laser, tak už jedine TRT metóda a privykanie. Ale dúfam,že tam sa nedostanem,

maryanne21
1. nov 2024

@janula2511 ja žijem s tinitom pomaly celý život, orchester v oboch ušiach, a už ani neviem ze ho mam.. Aj keď sa to zhoršilo v tehotenstve, nmevsimam si to, viem zaspať bez problemov

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
ivanaa346
1. dec 2024

@lusita Prosím pomohlo vám niečo na tinitus ?

lusita
2. dec 2024

@ivanaa346 trochu tie infuzie,cca na mesiac,ale vratilo sa

tinota
24. apr 2025
@janula2511

@s_o_n_i_k_e aha.mne betahistin predpísala.dufam že zaberie.

@janula2511 zabral betahistin?

Strana
z2