icon

Trasie vás pri práci? Môže chýbať cukor!

4. júl 2024

Zdravim ludia uz dlhsiu dobu si vsimam ze pri praci ked dqco namahavejsie robim tak mi zacne byt zle slabo trasie ked daco zjem tak to vacsinou prestane moze sa opytat ci dakto s tym nema skusenost ? Moze to byt ze mi chyba cukor alebo nieco podobne ? Danke

lucia851
4. júl 2024

U mňa to bola psychika

slovenka753
4. júl 2024

co je pre teba namahava praca. lopatovat pol dna nevladzem ani ja a tiez mi klesne cukor a potrebujem sa najest

zuzubb007
4. júl 2024

Ja keď nejem dve hodiny ma roztrasie odjakziva pri čomkoľvek aj pri sedeni, som závislá a musím jesť lebo moje telo má hneď abstak 🤣, u mňa dieta nehrozí 😁

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
autor
4. júl 2024

Tak dobre vediet ze niesom sam 🤣 ved neviem som stavbar a stava sa mi to dost casto cize berieme napriklad pri namahe ze furikujem daaku dobu

anna777115
4. júl 2024

Neklesne, ti prudko pri nejakej fyzickej cinnosti cukor? Lebo, to by vysvetlovalo, že ti zostane lepšie, keď sa naješ.

egonsk
5. júl 2024

ak mas nizky cukor, tak ano, roztrase ta to, ked ti prudko klesne - ale to pocitujes zaroven aj taku divnu slabost. Mne vtedy pomoze si dat nieco sladke, dokonca doktorka mi povedala, ze mam nosit vzdy so sebou nejaky keksik aspon.

autor
5. júl 2024

@egonsk presne tak to mam ako hovoris taka vnutorna slabost a triaska az ma to posadi skusim takym stylom horalky nosit alebo nieco lebo ja vobec nekonzumujem sladke lebo mne to nechuti