icon

Tráviace problémy a hnačky

8. júl 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo vám pomohlo pri syndróme dráždivého čreva s hnačkami? Trápim sa s tým už viac než rok, postupne chudnem, kolonoskopiu som mala v poriadku a kalprotektín mám zvýšený – 148. Budem vďačná za každú skúsenosť alebo radu. 🙏

biba_18
8. júl 2025

zmena stravy

isis234
8. júl 2025

Lekári ti nenapísali čo môžeš konzumovať a čo nie? mne predpísali lieky. Aj stravu som zmenila. Je to OK. Ty to máš už veľmi dlho 😲 Zisti vo vašej nemocnice kontakt na dietnu sestru. Z oddelenia, kde ťa vyšetrovali. Alebo možno i lekár, sestrička budú vedieť.
Držím palčeky, aby si sa čím skôr dostala do "koľají "

autor
8. júl 2025
@isis234

Lekári ti nenapísali čo môžeš konzumovať a čo nie? mne predpísali lieky. Aj stravu som zmenila. Je to OK. Ty to máš už veľmi dlho 😲 Zisti vo vašej nemocnice kontakt na dietnu sestru. Z oddelenia, kde ťa vyšetrovali. Alebo možno i lekár, sestrička budú vedieť.
Držím palčeky, aby si sa čím skôr dostala do "koľají "

@isis234 prosim ťa nenapisala by si mi niečo ohľadom tej stravy v skratke alebo liekov čo ti pomohlo bola by som veľmi vďačná 🙏🏼

isis234
8. júl 2025
@anonym_autor

@isis234 prosim ťa nenapisala by si mi niečo ohľadom tej stravy v skratke alebo liekov čo ti pomohlo bola by som veľmi vďačná 🙏🏼

@anonym_autor mne to predpísal lekár.. reasec a smecta .
Nemôžem užívať Magnosolv- zvaraciam z toho,,
biela múka, ovocie čo obsahuje zrniečka, papriku , orechy, nič mastné.
Variť vo vode, na pare,pečené. Nie vysmážané, Ryby nie tučné, ani mäso tučné nie, Ani konzervy