Tráviace problémy po rizote
Ahojte stala sa mi taka vec od pondelka mam problémy ohľadom tráviaceho ústrojenstva Pondelok som mal na obed rizoto zjedol som ho a po hodine po obede mi prišlo zle až pomalí som dostaval krče,večer to vyšlo zo mňa von včera som to musel dojesť to iste,ale už to bolo horšie ani som nespal celu noc....Viem zrobil som chybu nemal som jesť len že bolo toho veľa navareného,dneska o trošku lepšie a stále bolesti pretrvávajú.......a chcem sa vás opýtať ak to neprejde isť na pohotovosť pošlú ma tam na výplach žalúdka??....keď ste mali niečo podobne čo vam pomohlo viem diéta ale ako ste dietovali čo ste jedli?...a čo ne..??? ako dlho vam to trvalo pokým vás to neprešlo???......a hlavne ako dlho ste mali diétu týždeň??...je mi hrozne....
Ked mamku vidím čo neustále dava na stol aké koláče,chlebíčky,jedno očka,klobása tak až mi je na odpadnutie
Viete ľudia ako sa hovori:
čo je prvoradé napchávať sa s nezdravou stravou
mať ťažkosti
alebo prvoradé zdravie a nemať ťažkosti s trávením..
@stelly652 a nejedz to, z coho ti bolo zle…
Ty naozaj nevies co mas jest? Suchare, suche rozky, soletky, caj aspon 2 dni a potom postupne pridavat lahke jedla ako varena zelnina, varene zemiaky, maso len varene a chude, mliecne vyrobky az neskor... Tohto roku uz nejedz ziadne klobasy a ani chlebicky a ani kolace. Mozno az po Troch kraloch...
Ked ti bolo zle z rizota, preco si ho zas jedol? Preco si ho musel zjest? Jaj, aby sa nevyhodilo... 🙄
Prepáč, nechcem sa ti smiať, ale vážne? Chceš výplach kvôli rizotu, ktoré si ako pako zjedol dvakrát? Všímam si tvoje témy, hoď sa do kľudu a nejedz to z čoho ti už bolo zle, radšej to vykoť.
Jeden deň skús piť iba čaj, môžeš ten žalúdkový. Ak máš stále bolesti, môžeš si dať fatru, prípadne čierne uhlie, ono stiahne toxíky z čreva. Potom si pridaj sucháre a môžeš aj vývar- ľahký a nie mastný. Na ďalší deň, ak všetko bude ok, tak pridáš banán, rožok, starší chlebík, plátok šunky, vývar. A potom postupne šetrnú, nie mastnú stravu,
Ja nechápem,že si do seba zase "napchal"jedlo ,z akého to už bolo zle. Veď normálne si daj diétu, rožky, čierny čaj, minerálku,ľahký vývar možno,a nie výplach žalúdka,to fakt toto ti napadlo? Daj si čierne uhlie,to tu neublíži.
Ty naozaj nevies co mas jest? Suchare, suche rozky, soletky, caj aspon 2 dni a potom postupne pridavat lahke jedla ako varena zelnina, varene zemiaky, maso len varene a chude, mliecne vyrobky az neskor... Tohto roku uz nejedz ziadne klobasy a ani chlebicky a ani kolace. Mozno az po Troch kraloch...
Ked ti bolo zle z rizota, preco si ho zas jedol? Preco si ho musel zjest? Jaj, aby sa nevyhodilo... 🙄
@viestta lebo mamička naložila na tanier, tak papal 🤣 toto je ďalšia stratená existencia
@stelly652 a nejedz to, z coho ti bolo zle…
@simsalabim ved už ani nejem mamke hovorím stale nedávaj mi na tanier tie jedla s ktorých mi je zle ale keď si nedá vysvetliť
Prečo ješ opakovane jedlo ktoré ti nesadlo??? 🧐
@viestta tak nemali sme nič navarene len to rizoto a rodičia su prisny na jedla
@stelly652 tak mi napadlo, ten "odstiepeny" zub si uz vyriesil, alebo si ho vo svojej posadnutosti vymenil za zaludocne tazkosti. U psychiatra si uz bol alebo dalej budes tvrdit, ze lieky ti nerobia dobre a budes panikarit pre kazdu kravinu?
@viestta ano už sa dalo toto do poriadku na týžden idem ku zubarke zase
Prepáč, nechcem sa ti smiať, ale vážne? Chceš výplach kvôli rizotu, ktoré si ako pako zjedol dvakrát? Všímam si tvoje témy, hoď sa do kľudu a nejedz to z čoho ti už bolo zle, radšej to vykoť.
@tatiana288 tak vieš oni su všetci potom stoho nervózny že špekulujem s jedlom
@stelly652 s tvojim spomaleným trávením ryžu nejedz, zapeká a zastavuje vetry, spôsobuje to nepríjemné bolesti.
@stelly652 uz by ti nemali co vyplachovat. Podla mna su tvoje problemy skor psychicke. Mame si skusil povedat o tom, co ti jedlo sposobuje?
@stelly652 uz by ti nemali co vyplachovat. Podla mna su tvoje problemy skor psychicke. Mame si skusil povedat o tom, co ti jedlo sposobuje?
@senta_sofia ano dopadlo to s hádkou,že to neje pravda čo hovorím lebo mamka sa stále napcháva a nič jej neje a mne áno
@senta_sofia nerozumiem jednu vec prečo???....dávno keď som bol menši nemal som také zažívacie ťažkosti ako teraz,že musím vybrane jedla jesť,ktoré mi dobre robia a ne zle
Prosim ta, a ty mas 10 rokov? Ze mamka vari a dava ti na tanier? Este nikdy ti nebolo zle a nezvracal si, ze sa pytas take otazky? Co ti mamka poradila na to?
@tatiana288 tak vieš oni su všetci potom stoho nervózny že špekulujem s jedlom
@stelly652 ty si nesvojpravny? Niekto mi moze nakladat na tanier, ale ked sa raz rozhodnem ze nebudem jest, nejem
Prosim ta, a ty mas 10 rokov? Ze mamka vari a dava ti na tanier? Este nikdy ti nebolo zle a nezvracal si, ze sa pytas take otazky? Co ti mamka poradila na to?
@anonym_1ab4a5 nič nepovedala ako keby ma nevnímala
@senta_sofia ano dopadlo to s hádkou,že to neje pravda čo hovorím lebo mamka sa stále napcháva a nič jej neje a mne áno
@stelly652 kolko mas rokov? Kazdy ma inak velky zaludok. Mozno ked si bol mensi, nenavalila ti tolko. A mozno si to len nahovaras, ze ked jes, tak si hned myslis, ze ti bude zle.
@stelly652
No tak to opraz to rizoto budeš mat čínsku fried rice keď sa toho nevies dojest

Výplach žalúdka? Čo ti šibe? Chod na prechdzku, daj si diétu, pi napr. mätový čaj, ale výplach žalúdka nečakaj