icon

Tráviace problémy po rizote

stelly652
Dnes o 17:42

Ahojte stala sa mi taka vec od pondelka mam problémy ohľadom tráviaceho ústrojenstva Pondelok som mal na obed rizoto zjedol som ho a po hodine po obede mi prišlo zle až pomalí som dostaval krče,večer to vyšlo zo mňa von včera som to musel dojesť to iste,ale už to bolo horšie ani som nespal celu noc....Viem zrobil som chybu nemal som jesť len že bolo toho veľa navareného,dneska o trošku lepšie a stále bolesti pretrvávajú.......a chcem sa vás opýtať ak to neprejde isť na pohotovosť pošlú ma tam na výplach žalúdka??....keď ste mali niečo podobne čo vam pomohlo viem diéta ale ako ste dietovali čo ste jedli?...a čo ne..??? ako dlho vam to trvalo pokým vás to neprešlo???......a hlavne ako dlho ste mali diétu týždeň??...je mi hrozne....

Ked mamku vidím čo neustále dava na stol aké koláče,chlebíčky,jedno očka,klobása tak až mi je na odpadnutie
Viete ľudia ako sa hovori:
čo je prvoradé napchávať sa s nezdravou stravou
mať ťažkosti
alebo prvoradé zdravie a nemať ťažkosti s trávením..

anonym_21e67e
Dnes o 17:48

Výplach žalúdka? Čo ti šibe? Chod na prechdzku, daj si diétu, pi napr. mätový čaj, ale výplach žalúdka nečakaj

simsalabim
Dnes o 17:53

@stelly652 a nejedz to, z coho ti bolo zle…

viestta
Dnes o 17:56

Ty naozaj nevies co mas jest? Suchare, suche rozky, soletky, caj aspon 2 dni a potom postupne pridavat lahke jedla ako varena zelnina, varene zemiaky, maso len varene a chude, mliecne vyrobky az neskor... Tohto roku uz nejedz ziadne klobasy a ani chlebicky a ani kolace. Mozno az po Troch kraloch...
Ked ti bolo zle z rizota, preco si ho zas jedol? Preco si ho musel zjest? Jaj, aby sa nevyhodilo... 🙄

tatiana288
Dnes o 17:57

Prepáč, nechcem sa ti smiať, ale vážne? Chceš výplach kvôli rizotu, ktoré si ako pako zjedol dvakrát? Všímam si tvoje témy, hoď sa do kľudu a nejedz to z čoho ti už bolo zle, radšej to vykoť.

viestta
Dnes o 18:00

@stelly652 tak mi napadlo, ten "odstiepeny" zub si uz vyriesil, alebo si ho vo svojej posadnutosti vymenil za zaludocne tazkosti. U psychiatra si uz bol alebo dalej budes tvrdit, ze lieky ti nerobia dobre a budes panikarit pre kazdu kravinu?

anonym_348418
Dnes o 18:07

Jeden deň skús piť iba čaj, môžeš ten žalúdkový. Ak máš stále bolesti, môžeš si dať fatru, prípadne čierne uhlie, ono stiahne toxíky z čreva. Potom si pridaj sucháre a môžeš aj vývar- ľahký a nie mastný. Na ďalší deň, ak všetko bude ok, tak pridáš banán, rožok, starší chlebík, plátok šunky, vývar. A potom postupne šetrnú, nie mastnú stravu,

jaskolka
Dnes o 18:09

Ja nechápem,že si do seba zase "napchal"jedlo ,z akého to už bolo zle. Veď normálne si daj diétu, rožky, čierny čaj, minerálku,ľahký vývar možno,a nie výplach žalúdka,to fakt toto ti napadlo? Daj si čierne uhlie,to tu neublíži.

bomba36
Dnes o 18:20
@viestta

Ty naozaj nevies co mas jest? Suchare, suche rozky, soletky, caj aspon 2 dni a potom postupne pridavat lahke jedla ako varena zelnina, varene zemiaky, maso len varene a chude, mliecne vyrobky az neskor... Tohto roku uz nejedz ziadne klobasy a ani chlebicky a ani kolace. Mozno az po Troch kraloch...
Ked ti bolo zle z rizota, preco si ho zas jedol? Preco si ho musel zjest? Jaj, aby sa nevyhodilo... 🙄

@viestta lebo mamička naložila na tanier, tak papal 🤣 toto je ďalšia stratená existencia

stelly652
autor
Dnes o 18:28
@simsalabim

@stelly652 a nejedz to, z coho ti bolo zle…

@simsalabim ved už ani nejem mamke hovorím stale nedávaj mi na tanier tie jedla s ktorých mi je zle ale keď si nedá vysvetliť

cyneric
Dnes o 18:28

Prečo ješ opakovane jedlo ktoré ti nesadlo??? 🧐

stelly652
autor
Dnes o 18:29
@viestta

@viestta tak nemali sme nič navarene len to rizoto a rodičia su prisny na jedla

viestta
Dnes o 18:30
@stelly652

@viestta tak nemali sme nič navarene len to rizoto a rodičia su prisny na jedla

@stelly652 tak ten caj si hadam vies uvarit aj sam, aj kupit suchare

stelly652
autor
Dnes o 18:30
@viestta

@stelly652 tak mi napadlo, ten "odstiepeny" zub si uz vyriesil, alebo si ho vo svojej posadnutosti vymenil za zaludocne tazkosti. U psychiatra si uz bol alebo dalej budes tvrdit, ze lieky ti nerobia dobre a budes panikarit pre kazdu kravinu?

@viestta ano už sa dalo toto do poriadku na týžden idem ku zubarke zase

stelly652
autor
Dnes o 18:31
@viestta

@stelly652 tak ten caj si hadam vies uvarit aj sam, aj kupit suchare

@viestta dneska som si dal ne mätu trocha rožka suchého

stelly652
autor
Dnes o 18:32
@cyneric

Prečo ješ opakovane jedlo ktoré ti nesadlo??? 🧐

@cyneric to mamka robi tak navari až na dva dni niekedy až tri dni lebo ešte bratia chodia na obedy ku nam

stelly652
autor
Dnes o 18:34
@bomba36

@viestta lebo mamička naložila na tanier, tak papal 🤣 toto je ďalšia stratená existencia

@bomba36 ani nejde oto ale keď vidím čo to dava na tácky ake porcie tak sa mi po tele prebehnú zimomriavky

stelly652
autor
Dnes o 18:36
@tatiana288

Prepáč, nechcem sa ti smiať, ale vážne? Chceš výplach kvôli rizotu, ktoré si ako pako zjedol dvakrát? Všímam si tvoje témy, hoď sa do kľudu a nejedz to z čoho ti už bolo zle, radšej to vykoť.

@tatiana288 tak vieš oni su všetci potom stoho nervózny že špekulujem s jedlom

anonym_4b7654
Dnes o 18:37

@stelly652 s tvojim spomaleným trávením ryžu nejedz, zapeká a zastavuje vetry, spôsobuje to nepríjemné bolesti.

stelly652
autor
Dnes o 18:38
@anonym_4b7654

@stelly652 s tvojim spomaleným trávením ryžu nejedz, zapeká a zastavuje vetry, spôsobuje to nepríjemné bolesti.

@anonym_4b7654 aha no tak keď by som vedel tak ani už ju nejem tu ryžu ale na druhy krát budem vedel,že rizoto mi zle robí

senta_sofia
Dnes o 18:43

@stelly652 uz by ti nemali co vyplachovat. Podla mna su tvoje problemy skor psychicke. Mame si skusil povedat o tom, co ti jedlo sposobuje?

stelly652
autor
Dnes o 18:47
@senta_sofia

@stelly652 uz by ti nemali co vyplachovat. Podla mna su tvoje problemy skor psychicke. Mame si skusil povedat o tom, co ti jedlo sposobuje?

@senta_sofia ano dopadlo to s hádkou,že to neje pravda čo hovorím lebo mamka sa stále napcháva a nič jej neje a mne áno

stelly652
autor
Dnes o 18:49
@senta_sofia

@senta_sofia nerozumiem jednu vec prečo???....dávno keď som bol menši nemal som také zažívacie ťažkosti ako teraz,že musím vybrane jedla jesť,ktoré mi dobre robia a ne zle

anonym_1ab4a5
Dnes o 18:57

Prosim ta, a ty mas 10 rokov? Ze mamka vari a dava ti na tanier? Este nikdy ti nebolo zle a nezvracal si, ze sa pytas take otazky? Co ti mamka poradila na to?

anonym_696037
Dnes o 19:01
@stelly652

@tatiana288 tak vieš oni su všetci potom stoho nervózny že špekulujem s jedlom

@stelly652 ty si nesvojpravny? Niekto mi moze nakladat na tanier, ale ked sa raz rozhodnem ze nebudem jest, nejem

stelly652
autor
Dnes o 19:27
@anonym_1ab4a5

Prosim ta, a ty mas 10 rokov? Ze mamka vari a dava ti na tanier? Este nikdy ti nebolo zle a nezvracal si, ze sa pytas take otazky? Co ti mamka poradila na to?

@anonym_1ab4a5 nič nepovedala ako keby ma nevnímala

stelly652
autor
Dnes o 19:28
@anonym_696037

@stelly652 ty si nesvojpravny? Niekto mi moze nakladat na tanier, ale ked sa raz rozhodnem ze nebudem jest, nejem

@anonym_696037 aj tak začnem robiť

senta_sofia
Dnes o 19:35
@stelly652

@senta_sofia ano dopadlo to s hádkou,že to neje pravda čo hovorím lebo mamka sa stále napcháva a nič jej neje a mne áno

@stelly652 kolko mas rokov? Kazdy ma inak velky zaludok. Mozno ked si bol mensi, nenavalila ti tolko. A mozno si to len nahovaras, ze ked jes, tak si hned myslis, ze ti bude zle.

anonym_dee704
Dnes o 19:59

@stelly652
No tak to opraz to rizoto budeš mat čínsku fried rice keď sa toho nevies dojest

rozculena
Dnes o 20:01
@anonym_696037

@anonym_696037 v tej rodine ich je "nesvojprávnych" viac.....