icon

Treba sa objednať na neurológiu po MRI vyšetrení?

fantafany
15. dec 2025

Treba sa objednať na neurológiu keď pôjdem z výsledkom MRI? Idem do iného mesta na MR, tak či stačí doniesť výsledok a čakať, či sa objednať, a koľko trvá objednanie približne ak viete. Vďaka

rozculena
15. dec 2025

kto ťa na to MR poslal?

fantafany
autor
15. dec 2025
@rozculena

kto ťa na to MR poslal?

@rozculena na urgentne neurolog

rozculena
15. dec 2025
@fantafany

@fantafany so správou z urgentu si sa hlásila u obvodného?
Koľko sa čaká kde? Tak asi u každého neurológa je to inak,ak vôbec nájdeš nejakého,čo ťa vezme

anonym_687043
16. dec 2025

Jasne, ze sa treba objednat ak nwurolpg, ktory ta poslal na MRI nepovedal inak. Ale co nwurog iny system. Treha zavolat tam kde pojdes s vysledkom. Ja som mala na vymenmom listku akut a zobrali ma ak som prisla bez objednania.

michaela329
16. dec 2025

@fantafany záleží od odosielajuceho Dr. Za tým choď s výsledkom - pravdepodobne Ti povedal, či chce popis alebo len CD (link) a ten Ťa už ponaviguje.

fantafany
autor
16. dec 2025
@rozculena

kto ťa na to MR poslal?

fantafany
autor
16. dec 2025
@rozculena

@fantafany so správou z urgentu si sa hlásila u obvodného?
Koľko sa čaká kde? Tak asi u každého neurológa je to inak,ak vôbec nájdeš nejakého,čo ťa vezme

@rozculena bola som u obvodného, mr má objednali na máj tak chcem ísť do iného mesta a dr. Povedal že s výsledkami na neurológiu uvn dostanem termín za veľmi dlho, všade sú dlhé čakacie

lenkakoc444
16. dec 2025
@fantafany

@rozculena bola som u obvodného, mr má objednali na máj tak chcem ísť do iného mesta a dr. Povedal že s výsledkami na neurológiu uvn dostanem termín za veľmi dlho, všade sú dlhé čakacie

@fantafany spytaj sa v mieste kde ti budu robit mri ako dlho sa caka na vysledky a objednaj sa na neurologiu poda toho. Necakaj kym budes mat vysledky v ruke lebo cakacky su niekolko mesiacov pokial nechces sukromneho.

fantafany
autor
16. dec 2025
@michaela329

@fantafany záleží od odosielajuceho Dr. Za tým choď s výsledkom - pravdepodobne Ti povedal, či chce popis alebo len CD (link) a ten Ťa už ponaviguje.

@michaela329 na urgentne neurolog mi vypísal žiadanku na MRI,a mám potom prísť na ambulanciu neurológie v UVN s výsledkom, mri má objednali na máj, tak som chcela ísť skôr do BB, to by bolo asi február a keď sa objednám v UVN na neurológii s tým výsledkom chcem vedieť koľko týždeňov či mesiacov sa čaká, keďže môj dr. Vraví že sú dlhé čakacie

michaela329
16. dec 2025
@fantafany

@michaela329 na urgentne neurolog mi vypísal žiadanku na MRI,a mám potom prísť na ambulanciu neurológie v UVN s výsledkom, mri má objednali na máj, tak som chcela ísť skôr do BB, to by bolo asi február a keď sa objednám v UVN na neurológii s tým výsledkom chcem vedieť koľko týždeňov či mesiacov sa čaká, keďže môj dr. Vraví že sú dlhé čakacie

@fantafany tak To Ti nik takto nepovie, čaká sa dlho na termín - rôzne dlho. Moja mamina teraz len na to MRI čakala 3 mesiace. Výsledky boli brhom dňa - BB. Najlepšie obvolať všetko dostupné a ísť tam, kde dajú najskôr termín. Žiaľ - tie dva tri mesiace je už taký štandard, pol rok tiež.