Treba sa objednať na neurológiu po MRI vyšetrení?
Treba sa objednať na neurológiu keď pôjdem z výsledkom MRI? Idem do iného mesta na MR, tak či stačí doniesť výsledok a čakať, či sa objednať, a koľko trvá objednanie približne ak viete. Vďaka
Jasne, ze sa treba objednat ak nwurolpg, ktory ta poslal na MRI nepovedal inak. Ale co nwurog iny system. Treha zavolat tam kde pojdes s vysledkom. Ja som mala na vymenmom listku akut a zobrali ma ak som prisla bez objednania.
@fantafany záleží od odosielajuceho Dr. Za tým choď s výsledkom - pravdepodobne Ti povedal, či chce popis alebo len CD (link) a ten Ťa už ponaviguje.
@fantafany so správou z urgentu si sa hlásila u obvodného?
Koľko sa čaká kde? Tak asi u každého neurológa je to inak,ak vôbec nájdeš nejakého,čo ťa vezme
@rozculena bola som u obvodného, mr má objednali na máj tak chcem ísť do iného mesta a dr. Povedal že s výsledkami na neurológiu uvn dostanem termín za veľmi dlho, všade sú dlhé čakacie
@rozculena bola som u obvodného, mr má objednali na máj tak chcem ísť do iného mesta a dr. Povedal že s výsledkami na neurológiu uvn dostanem termín za veľmi dlho, všade sú dlhé čakacie
@fantafany spytaj sa v mieste kde ti budu robit mri ako dlho sa caka na vysledky a objednaj sa na neurologiu poda toho. Necakaj kym budes mat vysledky v ruke lebo cakacky su niekolko mesiacov pokial nechces sukromneho.
@fantafany záleží od odosielajuceho Dr. Za tým choď s výsledkom - pravdepodobne Ti povedal, či chce popis alebo len CD (link) a ten Ťa už ponaviguje.
@michaela329 na urgentne neurolog mi vypísal žiadanku na MRI,a mám potom prísť na ambulanciu neurológie v UVN s výsledkom, mri má objednali na máj, tak som chcela ísť skôr do BB, to by bolo asi február a keď sa objednám v UVN na neurológii s tým výsledkom chcem vedieť koľko týždeňov či mesiacov sa čaká, keďže môj dr. Vraví že sú dlhé čakacie
@michaela329 na urgentne neurolog mi vypísal žiadanku na MRI,a mám potom prísť na ambulanciu neurológie v UVN s výsledkom, mri má objednali na máj, tak som chcela ísť skôr do BB, to by bolo asi február a keď sa objednám v UVN na neurológii s tým výsledkom chcem vedieť koľko týždeňov či mesiacov sa čaká, keďže môj dr. Vraví že sú dlhé čakacie
@fantafany tak To Ti nik takto nepovie, čaká sa dlho na termín - rôzne dlho. Moja mamina teraz len na to MRI čakala 3 mesiace. Výsledky boli brhom dňa - BB. Najlepšie obvolať všetko dostupné a ísť tam, kde dajú najskôr termín. Žiaľ - tie dva tri mesiace je už taký štandard, pol rok tiež.

kto ťa na to MR poslal?