Trhali mi nerv. Čo pomôže proti bolesti?
Ahojte práve mi vytrhli nerv zo zuba a fest to boli. Čo si mám na to dať? Ďakujem
Pokiaľ ti vytiahli nerv zo zuba /ak som to správne pochopila/, tak by ťa už nemal bolieť, nemá totiž ho čo inervovať, viem o čom píšem, moje ústa sú ako pohrebisko mŕtvych zubov bez nervov 😝 . Pokiaľ ti na 100% vyťahovali nerv a stále pociťuješ bolesť zuba /nie ďasna napr. od zápalu a pod./, tak určite opäť navštív stomatológa.
na zuby je najlepsi Valetol
keď ma bolia zuby tak ja vždy užívam ibalgin 400 alebo 600, panadol.
ahoj,moze to par hodin este boliet.malo by to ale ustupovat postupne.mne naposledy aj teplota vyskocila dost vysoka.do 12hod mi to ale uplne preslo.mala by si v zube mat taku docasnu antibioticku vlozku.ta by to mala vyhojit a ukludnit.ja som si dala ten sumivy panadol ultra rapid,je najsilnejsi a dobre zabera.alebo ibalgin ako radia baby.ale ja na velke bolesti pouzivam vzdy tento panadol sumivy.mam s nim velmi dobre skusenosti.len sa nesmie vela ho brat.je tam nejaka zlozka podobna morfiu.ak kojis tak urcite nie.

Bežne ibalgin, alebo niečo od bolesti, v lekárni by ti povedali, čo na zuby najlepšie zaberá, ale čo ti chcem poradiť, aby si nemusela stále tabletky a nepredávkovala sa, pri dlhodobej bolesti(mne keď rástla osmička a bolela jak sviňa) natierala som si detským gélom na zúbky, pekne to hneď stŕpne a prestane bolieť a nemusíš stále dávať tabletky. Toto si môžeš dávať kedykoľvek- keď to neškodí bábätku, tak nám isto nie.
A ešte je dezinfekčná, protizápalová (liečivá) ústna voda - Glimbax, tiež asi dobre povyplachovať. Držím palce nech čím skôr dobolí, mňa čaká ťahanie nervov zo zubu tiež v najbližšej dobe 😒