icon

Tŕpnutie hlavy a bolesť hlavy

neson123
22. júl 2021

Ahojte, dnes mi tak silno zrazu ztrpla hlava(cely vrch)ze som sa az prelakol, naval tlaku a trpnutie silne ze som nevladal ani chodit, uzivam kazdy den magnezium a liecim sa na vysoky tlak, ale taku bolest hlavy som este nemal.Dal som si Aulin a preslo to do polhodiny.Z coho to mohlo byt?Vody som vypil dost predtym.

marlent
22. júl 2021

@neson123 nemavas migreny.? Resp. Nebola to migrena.?
Ak by sa to zopakovalo sla by som za mudr.mavam velmi podobne a je to sprievid migreny. Okrem popisaneho mi trpne niekedy aj tvar ruky usta som zmatena a neviem realne zhodnitit situaciu....

neson123
autor
22. júl 2021

@marlent praveze nie, mavam tocenie hlavy a mdloby asi z tetanie ale migreny nie, ak ma boli hlava tak sa to da zniest ale toto bola sila.Mozno to bola taka ciastocna migrena ale inokedy to nemavam

marlent
22. júl 2021

@neson123 no neporadim teda...mozno si mal viac stresu nervov a takto sa to prejavilo...kazdopadne z jednorazovky by som asi nic nerobila ale ak sa bude opakovat tak lwkar...drzim palce nech to bolo prvy a posledny x..... inak mozno je dnes nieco vo vzduchu mam sialenu migrenu od rana😀

neson123
autor
22. júl 2021

@marlent snad ano no, dufam ze sa to nebude opakovat nebolo to prijemne..mozno ano alebo zly tlak vo vzduchu

gabika4
22. júl 2021

@neson123 ja mávam migrény s trpnutím časti tela, napr. ruky, tváre, hlavy a tváre... Väčšinou príde to trpnutie až po tom co dostanem migrénu a vezmem si tabletku, kedy mi migréna skoro odznie a na záver mi strpne ta ruka, hlava vrátane tváre, ale do par minút to odznie... Tetánia sama o sebe sa spája s trpnutím... Určite to spomenúť dr., keďže píšete, že ste to ešte nemali...

neson123
autor
22. júl 2021

@gabika4 ano, o tyzden idem na kontrolu tak mu to poviem dakujem

iveta1616
Odpoveď bola odstránená
lolitha
4. júl 2025

no dobre dristy moji mily tetania je jedna trnutie hlavy je dalsi iny level ! radim Vam davajte si pozor medzi tym su este nevelnosti zavraty .............Nikomu neodporucam ani najhorsiemu nepriatelovi a este dotoho psychologovia ,farari a spol ani vy by ste radi neboli keby sa na Vas tak vyriadovali ako na mne !!!