icon

Tŕpnutie nôh pri chôdzi

25. máj 2025

Mám tetaniu zistenu a tŕpnu mi nohy len pri chôdzi napr. po 15 min mi začnú tŕpnuť nohy v predu od kolien po začiatok chodidiel. Občas musím aj zastaviť si oddýchnuť to je pocit akoby mi majú prasknúť kosti v nohách a bráni mi to ísť ďalej. Pred 2 mesiacmi som bola na odber krvi a v poriadku. Môže toto robiť tetania? zaujímavé že sa mi to robí vždy keď niekde idem ale keď idem už preč domov alebo napr. idem ešte do obchodu atď tak to vôbec necítim cítim akurát úľavu a super pocit že mi tie nohy povolili to trpnutie. Chcem ísť za obvodnou po vymenny lístok na cievne alebo neviem ani kde ma pošle mám obavy. Aj to som si všimla že to trpnutie je oveľa častejšie teraz ked prichádza leto a v zime to bolo o dosť menej

mamina7070
25. máj 2025

magnezium, vapnik a vitaminy doplnas?

balerina2025
25. máj 2025

chrbtica, zle prekrvenie, MG
mas dobre boty ?

isis234
25. máj 2025

Výmenný lístok od obvodného lekára na cievne

moonka1
27. máj 2025

ja som mala rovnaky problem, uzivala som kadejake vyzivove doplnky, aj magnezium, to som mala pocit, ze je to este horsie ako predtym... uzivala som na odporucanie lekara Revitanerv, potom to prestalo.

1didiana1
27. máj 2025
@moonka1

ja som mala rovnaky problem, uzivala som kadejake vyzivove doplnky, aj magnezium, to som mala pocit, ze je to este horsie ako predtym... uzivala som na odporucanie lekara Revitanerv, potom to prestalo.

@moonka1 velmi dobry vyzivovy doplnok 🙏 mne pomohlo toto na 100% v kombinacii s vlozkami do topanok.