icon

Tŕpnutie pri tetánii

bosorka2828
29. máj 2020

Ahojte, tie, ktore mate tetaniu, ako sa u vas prejavuje? Konkretne myslim trpnutie. Mne bola diagnostikovana pred 3 mesiacmi uzivam magnezium, ale vobec mi nepomaha. Takmer denne uz pol roka citim zvlastne pocity. Najprv mi trpla len jedna noha po koleno, neskor sa pridali aj prsty ruk, na vrchu hlavy mi akoby behaju mravce pod vlasmi, pred 2 tyzdnami som mala pocit akoby mi trpol aj zadok, take zmeravenie. A posledne dni mam pocit ze mi mravenci uz aj brucho a krize. Neviem ci je to pri tetanii normalne, vacsinou som sa vsade docitala len o trpnuti koncatin. Mate to niekto podobne?

Strana
z2
maros81106
18. aug 2021

čo takto CBD nepomohlo by??

janicka1988
12. okt 2021

@bosorka2828 nemám diagnostikovanú tetaniu ale mám pocit že ju mám , pred dvoma týždňami mi stále trhalo práve oko , mám pocit vyhorenia a pred dvoma dňami mi už začalo mravcenie a trpnutie pier, pri lekárke som ešte nebola ale budem musieť ísť lebo má to už dosť obťažuje stále som unavena a ospalá . Užívam mannerot ale nemám pocit žeby mi to pomáhalo . Mate podobne skúsenosti ? Myslite že je to tetania ?

bubu62
18. jún 2022

@janicka1988 čo ti povedali?

ferihegy
4. jún 2023

@merien259 Preslo Vam to s odstupom casu ?

merien259
5. jún 2023

@ferihegy áno nemám už také silné ataky a celkovo mi je perfektné občas sa stane ale naozaj len málinko

babika0
27. okt 2023

Ahoj. Tak sa pridavam do klubu tetanie.. no hrozny pocit.. tiez pred menzesom a pocas horsie. Trpnutie az ust, mravencenie hlavy, ruk nohy.. a panicke ataky.busenie srdca pocit ze zomierate.

morigan555
3. feb 2024

@jaass ahoj...síce staršie, ale písala som spravu

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
babika0
9. sep 2024

@sisamisaaa mne nie

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
babika0
10. sep 2024

@sisamisaaa striebro ake prosim? Nac netusim aka je

babika0
10. sep 2024

@sisamisaaa koli comu mas podozrenie na tie chlamydie?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
ivanaa346
Autor odpoveď zmazal
ivanaa346
Autor odpoveď zmazal
ivanaa346
29. sep 2025

@bosorka2828 Ako ste natom teraz z tetaniou,prešli tie stavy ? Co pomohlo ?

Strana
z2