Tŕpnutie pri tetánii
Ahojte, tie, ktore mate tetaniu, ako sa u vas prejavuje? Konkretne myslim trpnutie. Mne bola diagnostikovana pred 3 mesiacmi uzivam magnezium, ale vobec mi nepomaha. Takmer denne uz pol roka citim zvlastne pocity. Najprv mi trpla len jedna noha po koleno, neskor sa pridali aj prsty ruk, na vrchu hlavy mi akoby behaju mravce pod vlasmi, pred 2 tyzdnami som mala pocit akoby mi trpol aj zadok, take zmeravenie. A posledne dni mam pocit ze mi mravenci uz aj brucho a krize. Neviem ci je to pri tetanii normalne, vacsinou som sa vsade docitala len o trpnuti koncatin. Mate to niekto podobne?
@bosorka2828 nemám diagnostikovanú tetaniu ale mám pocit že ju mám , pred dvoma týždňami mi stále trhalo práve oko , mám pocit vyhorenia a pred dvoma dňami mi už začalo mravcenie a trpnutie pier, pri lekárke som ešte nebola ale budem musieť ísť lebo má to už dosť obťažuje stále som unavena a ospalá . Užívam mannerot ale nemám pocit žeby mi to pomáhalo . Mate podobne skúsenosti ? Myslite že je to tetania ?
@janicka1988 čo ti povedali?
Ahoj. Tak sa pridavam do klubu tetanie.. no hrozny pocit.. tiez pred menzesom a pocas horsie. Trpnutie az ust, mravencenie hlavy, ruk nohy.. a panicke ataky.busenie srdca pocit ze zomierate.
@jaass ahoj...síce staršie, ale písala som spravu
@sisamisaaa mne nie
@sisamisaaa striebro ake prosim? Nac netusim aka je
@sisamisaaa koli comu mas podozrenie na tie chlamydie?
@bosorka2828 Ako ste natom teraz z tetaniou,prešli tie stavy ? Co pomohlo ?

čo takto CBD nepomohlo by??