Trvanie kašľa a ostatné príznaky chrípky
Ahojte, prosím o radu. Vo štvrtok ráno som sa zobudila so zimnicou a boľavým hrdlom, šla so k DR, povedala mi, že mám zdurené uzlliny a červené hrdlo ,ale že to vyzerá skôr na virozu. Poobede som mala už horúčku a silnú bolesť hlavy. Cez noc som sa vypotila a odvtedy som v pohode, ale začalo mi upchávať dutiny a mám vodnatý výtok z nosa a suchý kašeľ. Je bežné podľa vás, že horúčka pri chrípke trvá len jeden deň? V pondelok chcem už ísť do práce ,ale som na vážkach kvôli tomu kašľu. Zvykne ostať dlho po chrípke? Vďaka za osobnú skúsenosť. Už som ju nemala niekoľko rokov. ďakujem
Prečo si myslis , že mas chrípku ? Veď takéto príznaky sú skoro pri každej inej vírusovej alebo bakteriálnej infekcii. Ale na tvoju odpoved , áno mozes mat chrípku jeden deň . Muž mal pol dňa miernu teplotu , ja pol dňa len bolest nôh , deti týždeň horúčky a odpálene od únavy a bolesti - vsetci sme mali potvrdenu chrípku testom .

Viroza nie je chripka aj ked chripka je viroza. A ano, moze mat viroza aj taky priebeh. A kasel? Ja to takej viroze drhlim a soplim uz treti tyzden