Tvárová gymnastika - skúsenosti
Chcela by som zacat cvicit tvarovu gymnastiku a chcela by som vediet ci ma tato metoda ucinny efekt proti vraskam.Mate uz neake skusenosti a vysledky? 🙂
Ahojte baby,tak ako po čase ste spokojne s výsledkami? Konečne som sa k tomu dokopala a začínam aj ja.včera som bola v kníhkupectve, ale mali tam len Emmu Tekelyovu,ale tu som nechcela, tak skúsim z youtube 🙂
A ešte jedna otázka? Neschudli ste z tváre týmto cvicenim? Lebo som sa aj dočítala, že kto chce schudnut z tváre, nech cvičí tvarovu gymnastiku. Lebo určite nechcem schudnúť z tváre. ...
@mishkamishka obnovujem tému. Čo ste presne cvičili? Mám od Ivety kartičky. Sledujem ju aj na YouTube.
@tinak25 take tie zakladne cviky, dokopy cca 10min. Najma na nosoustnu ryhu, okolo ust vrasky, celo.
@mishkamishka a pomáha to? Vidíš zmeny?
@nikyball ak cvičím poctivo, zmena je jasne viditeľná. ak vynechám týždeň dva, zmena k horšiemu je znova jasne viditeľná - ovisnutá tvár.
@mishkamishka presne tak.
@sofii39 ahoj,už je to stará téma,tak neviem či odpíšeš,ja cvičím podľa Ivetky tvarovu jogu už viac ako 2 mesiace,tvar je pevnejšia,vypnutejšia,očné okolie omladene ale na čele ale hlavne medzi obočím sa mi vytvorili tzv.vrasky hnevu ktore som predtým nemala,tak už neviem či pokračovať v cvičení či nie?Ty ako ešte stále cvičíš,si spokojná?
@tominko2612 baby, nepredavate ebook?
Ja cvičím len týždeň takze nejaké výsledky ešte nevidno. Idem podľa nej, prikladám ti link na Insta
Ak to skús sa pozrieť sem http://www.tvarovecvicenie.sk/. Paní mi pomohla keď som mala zaseknutú sánku po extrakcií osmičky. Zostavila mi tvarovú masáž na svaly v okolí čeľustného kĺbu.

@ivetkas164
Milá Ivetka,
ospravedlňujem sa za priateľku, ktorá tu tak "neomalene" propagovala program CFF tvárového cvičenia. Všetky komenty boli jej subjektívny názor, aj keď ma potešilo, že v CFFa vo mňa tak verí 🙂.
Aj za neskorú odpoveď. Vašu správu som našla až teraz.
Áno, certifikát na precvičovanie programu Carolyn Cleaves som si robila online. Veľmi rada by som stretla Carolyn osobne, čo dúfam, sa raz podarí. Vtedy som však mala veľmi malé deti, aby bolo možné ísť študovať do USA.
Tvárové cvičenie od Carolyn ma tak uchvátilo, že som zatúžila ukázať ženám na Slovensku ako si udržať prirodzenú krásu. Mnohí mi radili, nech si vytvorím svoje vlastné cviky a program (čo vďaka internetu a možnosti získať množstvo materiálov online, nie je až taký problém), no touto cestou som ísť nechcela.
Uvedomujem si môj "nízky fyzický aj profesionálny vek. A preto som stavila na svetovú značku, s tradíciou a dôkazmi, že to skutočne funguje. Hlavne s dôkazmi, ktoré vidím na tvári 71 ročnej Carolyn.
Navyše, je to skvelá dáma so srdcom. Stojí za mnou, sme spolu stále v kontakte a často s ňou konzultujem veci popri mojom štúdiu.
Fotka, o ktorej rozprávate nebola "vyrobená" s úmyslom osočiť Vás. A už vôbec nie s cieľom zavádzať. Koment ku nej bol napísaný skôr vtipne, aby pobavil. Carolyn sa potýkala kedysi s podobným problémom - jamy pod líčkami. Taktiež o ňom píše na svojom webe.
Veľmi si Vás a Vašu profesionalitu vážim. Vyzeráte fantasticky a ste vzor pre mnohé dámy na Slovensku.
Mňa moja práca nesmierne baví. Dúfam, že keď aspoň niekoľkým ženám pomôžem na ich ceste za prirodzeným sebavedomím. Tak budem vedieť, že moja práca má zmysel.
Veľa úspechov!
maja
Jediná certifikovaná lektorka CFF™ tvárového cvičenia na Slovensku