U kozmetičky mi je zle
Baby prosím vás, bola som u kozmetičky a keď mi dala masku (latkovu s otvormi) po čase mi zostalo akosi zle.. cela som sa začala mrviť a čakala som kedy to skončí, akoby sa mi nedalo dýchať a točila sa mi hlava… to bolo druhý krát
Prvý krát mi dala alginátovú masku (aplikuje sa na celú tvar vrátane oči a úst) a po chvíli mi bolo rovnako zle.. tak som myslela, že nejaká skrytá klaustrofóbia, keďže nemôžem rozprávať ani otvoriť oči.. ale teraz to bola normálna látková maska ako si dávam aj doma, ibaže neležím..
máte niektorá podobný problém? Je pravda, že som mala kávu hodinu predtým a aj L-carnitin, možno som z toho mala nejaký zlý tlak alebo neviem..
Najbližšie mám ísť na mihalnice lash lift, čo musím mať cca hodinu zatvorené oči a už teraz sa bojím, či to dám
@isk to iste aj ja preživam 😃, len vydržať. Je to len hlupy pocit. Pomaha mi z hlboka dychat a mysliet na niečo ine...
Ja som mala podobne u zubárky minule keď mi robila dentalnu zz to trvalo hrozne dlho, normálne mi začalo byť zlé od žalúdka🤷♀️ už som pýtala bozicka v hlave nech to skončí
Aha takže nie som divná, deje sa to aj vám 😀 kozmetička o tom vie, všimla si to hneď a aj mi dala skôr dole tú masku. Ale pri tom lash lifte sa to dole dať nedá skôr ako po hodine, tak rozmýšľam, či to mám zrušiť, či skúsiť..
@monkasponka no musím si veru nachystať nejaké témy, čo budem v hlave preberať 😀 my sa aj rozprávame stále a aj tak. Povie mi že však relaxuj a ja mám z toho akurát tak závrate 😂
Tiez mi lezanie u kozmeticky nerobi dobre, preto sa takymto proceduram vyhybam 🙂 Osobne si myslim, ze pekna plet sa da docielit aj bez kozmeticky, pravidelnou starostlivostou a prevenciou vzniku vrasok. Cize si to takto odovodnujem a usetrim si cas, peniaze aj nervy :D.
Tiez mi to je neprijemne a nemam klaustrofobiu🙂ale predycham

panicka porucha, uzkost, proste nezvladas situacie, ked sa nemozes mrvit, upozorni na to kozmeticku, proste, ked budes mat potrebu, tak si sadnes, otvoris oci