Účinky Agen 5 mg na zníženie tlaku
Vecer a v noci sa mi zvysi tlak na 140/85, lekar mi dal Agen 5 mg na vecer 1 tabletku, ma niekto skusenosti ci to znizi tlak ? Dakujem. Brala som Concor , ale ten mi velmi znizil tlak a rychlo a vecer mi zasa vyskocil, a neviem spat,...mam z toho mindraky,....
ved 140/85 nie je vysoky tlak. mm mal 145/100 a dr to absolutne neriesil.
Dakujem pekne ja som tiez zastanca bilinkovych cajov, nikdy som nebrala dlhodobo lieky, nerobilo mi to dobre,opacny ucinok,.skusim zihlavový caj, aj ked pijem medovku,. uvidim,.....som taky stresman aj to robi svoje, ked si meriam tlak tak uz mam stres len z toho,...a este mam diskopatiu, chrptica aj to zvysuje tlak, ked tlaci na nerv,.....
ved 140/85 nie je vysoky tlak. mm mal 145/100 a dr to absolutne neriesil.
@anonym_efff14 tak to ma ukludnilo, lebo ja som mala taký tlak a ze vysoky,. a co je vlastne vysoky tlak ,....???? zaleje ma horucava a uz viem ze mi stupol tlak,.....
Nechapem toho lekara, ved to je krasny tlak, tlakomer by svietil na zeleno, to by ma nenapadlo volat lekara….ja som stary hypertonik, dost som v tomto zorientovana, naozaj nie je dovod na znepokojenie
Nechapem toho lekara, ved to je krasny tlak, tlakomer by svietil na zeleno, to by ma nenapadlo volat lekara….ja som stary hypertonik, dost som v tomto zorientovana, naozaj nie je dovod na znepokojenie
@beataxxx takze tlak 140/85 je ok?dakujem,.....
@beataxxx takze tlak 140/85 je ok?dakujem,.....
@pomada12345 kedy mam byt na pozore , pri akom tlaku,. nemam ho pravidelne vysoky, len obcas,.dakujem
To je individualne, najhorsie je, ak sa stale clovek sleduje, potom sa pri nepatrnej odchylke ide do paniky , ktora tlak samozrejme zvysi….ja som uz zazila velmi vysoke hodnoty, kedy mi bolo fakt zle, mam tensiomin vzdy poruke, ten tlak spolahlivo znizi, ale netrufla by som si niekomu poradit, mozno by si mala zmenit lekara…..ale ta Tvoja hodnota naozaj nie je na liecbu…na pozore snad ak spodny ide nad 100, ale ani to nie je este ziadne drama…vacsinou staci magnerot
Ale ak by si mala trvalo hodnoty cca 140/100, samozrejme treba nasadit liecbu

@pomada12345 No na ten agen, opatrne, precitaj si pribalovy letak,Napisem ,Ja som si akosi nikdy necitala letaky, A az po mamkinej smrti, ,ktora tento agen brala mozno 20 rokov, som si precitala,o tomto lieku,no bohuzial uz bolo neskoro.lebo...mame velmi dobre akoze tlak normalizoval, ale asi po 15 rokoch dostala z toho agenu rakovinu prsnika, A takto to v tom letaku v tom case aj pisali Mama mi to ukazala uz ked hrcu mala ako orech,,samozrejme amputacia prsnika .operacia dopadla dobre,po operacii zila este 3 roky. Ako dobre by bolo keby ma to napadlo skor,,,mama by nemusela dostat tu rakovinu..Ale dalo mi to zabrat,ze od teraz si citam,letak skor nez idem uzivat liek..Inak na vysoky ,alebo aj zvyseny tlak pijem zihlavov caj ,mne pomaha na 100%,ale ten sa moze pit len 3 tyzdne ,potom prestavka tyzden,alebo prejst na iny druh caju