Účinky Lexaurinu na hnev a úzkosť
Ahojte,
Dala som si predpísať Lexaurin. Mávam výbuchy hnevu a úzkosti. Ešte som si ho nevybrala z lekárne, tak chcem vedieť ako účinkoval na Vás? Kedy ste ho brali? Ráno?
@anonym_autor Treba si zapisovať aké dávky si človek dáva aby nezostal závislý. Na občasné použitie, ale lekár Vás určite informoval.
@anonym_autor
Učinok je závislý od dávkovania.
Ja to mám predpísané na akútny tetanický záchvat,aby som to lepšie zvládla,doktor povedal,že to účinkuje tak 20 minút.
Nikdy som to neužila,on mi to nanútil.
@anonym_autor
Učinok je závislý od dávkovania.
Ja to mám predpísané na akútny tetanický záchvat,aby som to lepšie zvládla,doktor povedal,že to účinkuje tak 20 minút.
Nikdy som to neužila,on mi to nanútil.
@anonym_2c7868 a smiem sa spýtať,prečo si to nepoužila, keď ti to môže pomôcť pri záchvate? Nechápem logiku. Či už si záchvat nemala?
@anonym_2c7868 a smiem sa spýtať,prečo si to nepoužila, keď ti to môže pomôcť pri záchvate? Nechápem logiku. Či už si záchvat nemala?
@anonym_125f42 nechcela som sa stať závislá,prekonávam to inak
@anonym_125f42 nechcela som sa stať závislá,prekonávam to inak
@rozculena tak držím palce.❤️ Ale rozumným užívaním v primeranej miere, ti to len pomôže prekonať najhoršie obdobie.
@anonym_autor ja som si dala pár x polovicu z predpísanej dávky, ale nie kvôli záchvatom, ale iným veciam. Takže neviem ti povedať či bude účinkovať na tento stav. Treba dávať ale pozor, lebo je návykový. Ale ja by som skôr riešila príčinu výbuchov hnevu možno na nejakej terapii než to riešiť medikamentami.
@autorka v prvom rade ako ti povedal lekár ako ho máš užívať nie čo ty si myslíš

pozor, je to návykový oblbovák. ukľudní.
berie sa ráno ,ale kĺudne môžeš aj večer - najmä ak máš problém so spaním.