icon

Účinky magnézia na spánok

8. máj 2025

Možno banalita, ale teším sa že konečne výborne spím.
Dlhodobo asi pol roka som mala problémy so spánkom, budenie nadránom a neschopnosť zaspať. Problémy so spánkom boli kôli stresom ako veľa povinností, financie, asi aj vyhorenie. Už asi mesiac beriem magne B6 a spinkam výborne. Prvé dni som brala jednu ráno a jednu večer a asi po týždni iba večer. Som kludnejsia, nestresujem sa aj keď problémy nevymizli, ale nepreháňaju sa mi myšlienky po nociach.
Po večeroch som predtým užívala melatonín, v noci teplé mlieko, aj nadránom asi raz alebo dva krát melatonín čo nie je dobré - potom cez deň únava z nedostatku spánku a týchto vecí na spanie.
Dúfam že už to takto ostane, som taká rada že dobre spím. Máte aj vy skúsenosť? Aby tak málo stacilo k dobremu spánku? Je to možné? Naozaj som bola v poslednej dobe taká vyčerpaná zúfalá, že som premýšľala nad návštevou psychiatra a predpísanim liekov na spanie. Veľakrát vidím na fórach odporúčanie magnézia tak som skúsila a super. Také obyčajné z lekárne, nič špeciálne.
Snáď to neznie nejaká reklama. Myslím to všeobecne.

luccija
8. máj 2025

Veľa ľuďom chyba mg určite, že to má vplyv na spánok a stres.Ale nebrala si ani požadovanú dávku, ale aj to je lepšie ako nič.Hlavne, ze si kludnejsia a spis.Dopln aj b komplex fortel

deti95060810
8. máj 2025

žiaľ veľa ľuďom ani tento produkt nepomôže. ten pomáha len pri ľahších stavoch.
uvidíš ako dlho budeš takto ok...tieto stavy sa zvyknú zhoršiť príchodom jesene - niekedy už v sept.

autor
8. máj 2025
@luccija

Veľa ľuďom chyba mg určite, že to má vplyv na spánok a stres.Ale nebrala si ani požadovanú dávku, ale aj to je lepšie ako nič.Hlavne, ze si kludnejsia a spis.Dopln aj b komplex fortel

@luccija dobre budem si dávať vďaka

autor
8. máj 2025
@deti95060810

žiaľ veľa ľuďom ani tento produkt nepomôže. ten pomáha len pri ľahších stavoch.
uvidíš ako dlho budeš takto ok...tieto stavy sa zvyknú zhoršiť príchodom jesene - niekedy už v sept.

@deti95060810 dúfam že už nebudem takto trpieť nespavosťou. Bojím sa trochu že sa to vráti. Mám pocit že to dospavam teraz.

leni2121
13. máj 2025

Ja som uzivala Melatogen od Neurinu, myslim ze je najsilnejsi z volne dostupnych na trhu. Po tyzdni uplne vymizol moj problem so zaspavanim. (Vcera som doobjednavala, posta zadarmo a zlavovy kod som pouzila DGLENKA5) mne sa osvedcil vyborne. Plus uzivam k nemu aj horcik s B6 a na stres Aswaghandu