icon

Účinky sedatív pri gastroskopii

26. apr 2025

Prosím vás ak si dám pichnúť niečo do žily pred hadicov ( lebo inak to určite nezvladnem) budem pri vedomí? Nebudem sa tam dusiť keď budem mimo? 🤦😆

diaalex
26. apr 2025

ja som to vyriešila, že to šlo cez nos... oveľa menšia hadička, menej nepríjemné

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
veronika2316
26. apr 2025

Asi záleží kde ja som bola v Žiline kde nedávajú ani sprej na omrtvenie hrdla. Tiež som myslela že neprexijem nemohla som dýchať celú dobu má napínalo ale trvalo to naozaj krátko...

autor
26. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat myslela som či pri naladovke budem schopná spolupracovať a nebudem sa tam dusiť 😆

dankabg
26. apr 2025

Autorka to ti takto nikto nepovie. Niekoho naladovka odrovna, že pri vyšetrení o sebe ani nevie, ďalší pacient nespolupracuje, vytrháva si endoskop atď. Ak máš veľké obavy tak si zabezpec na ten deň sprievod domov, nesmieš potom šoférovať ani podpisovať úradné dokumenty a už vôbec nie ísť do roboty. Držím palce

suzitok
26. apr 2025

Ja som bola už viac krát, s injekciou. Nepamätám si absolútne nič.

majamat
Autor odpoveď zmazal
evickuska
26. apr 2025

@autorka nie nebudes, je to na prd, davi ta ako chuderu ale zvladnes, moja mama mala z toho strach jej daly sa mi mari lexaurin a ze ani nevedela ale ona bola aj hospitalizovana...

autor
26. apr 2025
@suzitok

Ja som bola už viac krát, s injekciou. Nepamätám si absolútne nič.

@suzitok tak toto by mi trebalo lebo ja som taký panikar že ja som schopná tam skolabovať