Účinky Sertralinu 50 mg
Ahoj, užívala som alventu 37,5 mg dlhodobo len som sa cítila už dobre tak som ju postupne začala vysádzať až som vysadila a po 3 týždňoch sa mi začali úzkosti. Išla som za dr aby mi predpísala noeco iné a dostala som sertralin 50mg ráno užívať. Užíval ich od 3.12. A prv som necítila nič až tak týždeň dozadu mi začalo byt akoby horšie, silnejšie úzkosti, depresívna nálada, nechutenstvo, hnačky, a zimnicu a trás… dostala som aj frontin len nechcem to denne užívať aby som so nevytvorila náhodou závislosť. Viem fungovať relatívne ok len som doma keďže už nepracujeme a tá nechuť k ničomu je najhoršia… plus tieto dlhé zimné večery neviem sa tešiť na nič akoby … prosím chcela by som radu či ste to mali podobne ako ja, lebo už sa bojím že mi nezaberie a prídu sviatky … včera som sa zobudila už som sa fotial fajn, aj nálada super, aj som niečo zjedla ale vnoci so máš budila 3x a ráno som vstávala už zas s úzkosťou akoby a bez nálady plus strasny hnev alebo podráždenosť ma prepadla …. Môžu už začať účinkovať tie lieky ?
Mne zhruba celkovo po 3 mesiacoch. Ale nasádzala som veľmi pomaly, najprv 25 mg, potom 50 mg, potom 75 mg, potom 100 mg. Čiže na plnú dávku som sa dostala po niečo viac ako mesiaci a odvtedy som rátala tých 6-8t nástup účinku.
@anonym_fd59d7 čoze ešte je skoro na prejavenie účinku? Včera som sa cítila dobre a dneska už zas nie..
@anonym_fd59d7 čoze ešte je skoro na prejavenie účinku? Včera som sa cítila dobre a dneska už zas nie..
@noname5544 účinok nabieha po 6-8 týždňoch, keď aj odoznejú nežiadúce. Treba si počkať. Kažodpádne je to veľmi nízka dávka, zrejme budete potrebovať viac.

Mne zhruba celkovo po 3 mesiacoch. Ale nasádzala som veľmi pomaly, najprv 25 mg, potom 50 mg, potom 75 mg, potom 100 mg. Čiže na plnú dávku som sa dostala po niečo viac ako mesiaci a odvtedy som rátala tých 6-8t nástup účinku.