icon

Účinné lieky alebo vodičky proti padaniu vlasov

lola61
7. dec 2016

Dievčatá neviete mi poradiť niečo fakt účinné na zhustenie vlasov a zastavanie padania vlasov,skúšala som veľa vecí ale nejako to nepomohlo.

mizu89
7. dec 2016

@lola61
ja som tiez takto písala na nejakom fore ze mi padaju vlasy a jedna mi napisala ze v MT je trichologocka ambulancia.Tak som patrala vsetko mozne na internete

lana11
7. dec 2016

@mizu89 hm a v Košiciach nieje, ale ďakujem

lana11
7. dec 2016

@mizu89 a tebe to pomohlo zastavilo sa padanie a zhustli ti vlasy či ako si na tom teraz ?

lola61
autor
7. dec 2016

@mizu89 tebe pomohlo to vyšetrenie zistili ti niečo ?

sam2
7. dec 2016

@lana11 tak potom mi napada len genetika alebo zmena zivotneho stylu

lola61
autor
7. dec 2016

ja hlavne skúsim tu lopúchovú vodičku nestojí veľa a kedže si ju tu viaceré chvália tak si ju kúpim nemám čo stratiť

lorela
7. dec 2016

@lola61 Rozhodne, aj genetika robí svoje. "Plešatosť" je do veľkej miery dedičná, a týka sa ako mužov tak aj žien - u žien je to tzv. androgénna alopécia, ktorá sa prejavuje najmä zrednutím vlasov nad čelom, na vrchu hlavy. A dochádzka k tomu už od 25. roku, po 30-tke.
S tým sa naozaj veľa robiť nedá, len si nájsť prípravky, ktoré konkrétne tebe budú najviac vyhovovať, a tie s malými prestávkami (1 - 3 mesiace) užívať už nastálo. Mám na mysli najmä vodičky.

Ad trichologické centrá (idú zase do módy 🙂 ). Jedno som navštívila už pred zhruba 15 rokmi, odhádzala som so slušným počtom vodičiek za neslušné peniaze. A výsledok po niekoľkých mesiacoch nikde. A nadobudla som silný pocit, že o odborné vyšetrenia nešlo. Skôr ako "katalógový predaj kozmetiky" 🙂. Možno sa to niekam, za tých 15 rokov, posunulo, beztak niet nad osobnú skúsenosť 😉

lola61
autor
7. dec 2016

@lorela ja som raz šla do svidníka za lekárkou zelenkova tuším sa tak volala a tiež mi moc nepomohla iba ztytočne vyhodené peniaze.Ale to bolo už dávno.

lola61
autor
7. dec 2016

@mizu89 a tebe to pomohlo ???

mizu89
7. dec 2016

@lola61 mne nezistili nic v MT vsetko bolo ok,Poradili mi akurat vichi sampon cerveny.No mne stale padaju vlasy ale nie az tak ze bola plna postel vlasov.Vlasy mi zredli a uz ich nemam take huste ako kedysi ale som rada ze nepadaju take gundze ako vtedy.Niekde pisu ze za den by malo spadnut 100 vlasov ze je to normal a ked nad 100 tak by sa to malo riesit.Ako poznam ani jedna z nas nebude predsa ratat kolko vlasov jej spadne za den ale na pohlad hadam vidis ze ci mas plnu postel vlasov alebo na kabate ,mikine....

mizu89
7. dec 2016

@lana11 To neviem ale skus na nete pozriet

mizu89
7. dec 2016

@lola61
@lana11 MUDr. Andrea Nestorová na Estheticon.sk
https://www.estheticon.sk › Lekári › Slovenská republika
Hodnotenie: 4,1 - ‎11 recenzií
V súčasnosti pracuje v UNLP v Košiciach a Centre plastickej a estetickej chirurgie v ... dermatológii, vykonáva transplantácie vlasov a trichológické vyšetrenia.

lola61
autor
7. dec 2016

@mizu89 ja inač presne viem ako reaguju lekári na to ked im povieš že ti padajú vlasy, povedia ti že s tým sa máš naučiť žiť a že ludia majú horšie veci.

lola61
autor
7. dec 2016

@mizu89 ale na fotke máš dobré vlasy nevidno že by ti padali, mne zasa vidno cestičku respektíve už letisko 😢

lana11
7. dec 2016

@mizu89 zájdem tam len aby mi pomohli
@lola61 ty mas ako dlho tie problemy s valsmi kedze si toho tolko vyskusala?

mizu89
7. dec 2016

@lola61 to mam natupirovane vlasy preto vyzeraju dobre.inac nosim stale v gumicke.

tilly
7. dec 2016

http://navia.sk/shop/lupiny/sampon-proti-vypada...
http://navia.sk/shop/vypadavanie-vlasov/posilnu...

ja som pouzivala toto pocas a po chemo a nevypadali vsetky a hojne rastu nove vlasy...

mizu89
7. dec 2016

@lana11 mne akurat povedali v MT ze sampon pouzivat max. 2rovnake druhy a potom vymenit za 2ine druhy.napr. kup si dvojite balenie vichi na vypadavanie vlasov a ked to minies tak si potom kup dvojite balenie zihlavoveho samponu a ked ten zase minies tak si potom kup zase dvojite balenie vichi samponu.ze vraj neni dobre pouzivat stale ten isty sampon a zase menit stale nejaky iny.to mi povedali v MT.
@lola61

lola61
autor
7. dec 2016

@tilly ahoj a sumovo ako vycháduajú tie šampony ? a ktorý si ty konkrétne používala ? dakujem 🙂

lola61
autor
7. dec 2016

@mizu89 vichy proti padaniu som mala účinok nijaky + mastnenie vlasov 😒

lola61
autor
7. dec 2016

@tilly písala som ti správu.

martina772
7. dec 2016

@lola61 tiež odporúčam lopuchovu vodu. Pre ešte silnejší účinok namiesto tej vody odvar z lopuchový nanášať na vlasy, kúpiš sušený lopuchový v lekárni + veľmi účinný k tomu lopuchový olej užívať vnútorne. Mne nové vlasy začali rast aj z ricinoveho oleja, ktorý som si 3 razy to td vtierala na noc do vlasov. Ale lopuchový je topka, jednoznačne. Hlavne ten olej keď uzivas

lola61
autor
7. dec 2016

@martina772 a to si nemala potom oleji veľmi mastné vlasy hned sa ti to dobre vymylo?

martina772
7. dec 2016

@lola61 ráno som si to hneď zmyla, keď som si dala len vpredu, tak sa to vymylo na prvý raz, ale keď som si dala úplne na celé vlasy, tak som si ich zmyla 2 razy. A na vankúš na nič uterák alebo plienku. Ale stačí aj hodinový zábal, že si nedáš na noc. Ale mne to tak viac vyhovovalo. inak ricinovy olej sa používa, čo je dosť známe, aj na mihalnice a obočie - zahustuje ich.

martina772
7. dec 2016

Na noc uterák - oprava

lola61
autor
7. dec 2016

@martina772 ďakujem skúsim 🙂

tilly
8. dec 2016

@lola61 ja som pouzivala tie, co som dala link, vecer pred som dala olej, potom som to rano umyla tym tuhym maca samponom, cenovo ani neviem, okolo 20€ aj s postou

sovca11
3. jan 2019

@lola61 neskusala si ricinový olej?