icon

Účinnosť artroskopie pri problémoch s bedrovým kĺbom

cukrik93
1. apr 2025

Ahojte,chcem sa spýtať či vôbec niekomu pomohla ASK BK pri artroze I-II stupna+prasknute labrum,impigement syndrom,opakovane zapaly uponov sliach,cysty..a vselico,pripajam foto moja dg spred 5 rokov,odvtedy stav dennodenne bolesti,traja ortopedi,ziadne riesenia,vcera navsteva 4teho orto,ktory zatial navrhuje ASK ovsem ak to este bude vobec mozne..a tak ma zaujma ci to niekomu pomohlo aspon na par rokov,nakolko vzhladom k mojmu veku asi TEP este nehrozi,kazdopadne uvidi sa po novom MR.Vdaka za odpovede.
PS: lekar odporuca KE-Varga

Účinnosť artroskopie pri problémoch s bedrovým kĺbom
terezka1631
2. apr 2025

@cukrik93 nemala som síce poškodený bedrový kĺb, ale koleno. Robili mi pred dvomi mesiacmi artroskopiu, a teda môžem povedať že má koleno boli viac ako predtým. Ťažko povedať kedy a ako zákrok pomôže. Niekto povie že súper a viac bolesti nemal, niekto žije v bolestiach aj naďalej. Ja teraz uvažujem ako to budem riešiť ďalej, zajtra idem na poslednú rehabilitáciu, zlepšenie nepociťujem žiadne. Ešte napíšem že bezprostredne dva- tri týždne po operácii som bolesti nemala, nastúpili až neskôr.