icon

Ukrutné bolesti v oblasti žalúdka

stelly652
7. jan 2026

Ahojte ľudia mam bolesti neviem čo to sa robí so mnou ale to je už príliš až tak,že som bol na pohotovosti s bolesťami v oblasti žalúdka na vyšetrení mi nič nechceli spraviť ani ultrazvuk nič a stále mam bolesti prečo ma nechceli vyšetriť??.....a po ďalšie mi povedala sestrička,že to môže byť covid ale ako keď som nikde nechodil môžem mať covid???mali ste niekto niečo podobne ako ja?..išli by ste stym to na hadicu??...mam obavy že jak mi dajú hadicu do pažeráka bude ešte horšie??.....mali ste niečo podobne??...

Strana
z2
rozculena
7. jan 2026

@stelly652 keby si mal ukrutné bolesti,tak sa zvíjaš od tej bolesti na zemi,prípadne kričíš prípadne omdlieš.Pri ukrutnej bolesti určite nebudeš schopný písať na koňa
ty ani netušíš,čo je ukrutná bolesť

rozculena
7. jan 2026
@alickapusinka

len aby to nebol žaludočný vred.Mojej kamarátke tak praskol zachranili ju len tak tak doživotne invalidna udrelo jej ten obsah do noh museli jej amputovať prsty na nohách potom do hlavy operovali jej mozog. Potom do čreva operovali jej hrube črevo. A tiež reči typu nič vám nie je a ked bolo takmer neskoro tak lekár povedal rodičom mi sme si mysleli že to take vážne nebude že udajne niečo zjedla. A tiež ju odbili že jej nič nie je chod aj ked si zaplatiš aj súkromne aby si vedela na čom si.

@alickapusinka čo jej kam udrelo??

anonym_40e4c2
7. jan 2026

OMFG chlapce ty sa spamataj. Milion ludi vydrzalo gastroskopiu a vydrzis ju aj ty. Plus uz skoro vsade ponukaju za priplatok aj midazolam ako utlmovak. Mne ho pichli a nepamatam si od lahnutia po vyber hadice vobec nic. Absolutne zle na to ides, normalne obvodnej a ta ta moze odoslat na sono aj na gastro oddelenie. Az tam rozhodnu, ci vobec nejaku gastroskopiu potrebujes. Ked ti na pohotovosti zobrali krv, tam by videli, keby to bol pankreas alebo pecen. Ja som napr 3 dni vkuse vracala. Moc uz bol tmavohnedy. Na urgente zobrali krv, dali infuzku. Z krvi videli zvysene amylazy aj bilirubin. Preto na sono, na sone zlcnikove kamene. Vysledok akutna pankreatitida kvoli kamenom a nasledna hospitalizacia. A to bola najhorsia bratislavska nemocnica. Takze neverim, ze so zlymi vysledkami by ta poslali domov. Pravdepodobne mas proste gastritidu. Uz ti v temach pred tym radili lieky. Kupil si si nejake inhibitory PP? Helicid, nospa. To ti ako prve da aj obvodacka na preliecenie sliznice zaludku.

zuz0110
7. jan 2026
@rozculena

@alickapusinka čo jej kam udrelo??

@rozculena niekomu inemu asi udrelo nieco do hlavy. Co chcel tym filozof povedat asi je, ze dostala sepsu, ked vred perforoval zaludok.

anonym_5a188e
7. jan 2026
@anonym_40e4c2

OMFG chlapce ty sa spamataj. Milion ludi vydrzalo gastroskopiu a vydrzis ju aj ty. Plus uz skoro vsade ponukaju za priplatok aj midazolam ako utlmovak. Mne ho pichli a nepamatam si od lahnutia po vyber hadice vobec nic. Absolutne zle na to ides, normalne obvodnej a ta ta moze odoslat na sono aj na gastro oddelenie. Az tam rozhodnu, ci vobec nejaku gastroskopiu potrebujes. Ked ti na pohotovosti zobrali krv, tam by videli, keby to bol pankreas alebo pecen. Ja som napr 3 dni vkuse vracala. Moc uz bol tmavohnedy. Na urgente zobrali krv, dali infuzku. Z krvi videli zvysene amylazy aj bilirubin. Preto na sono, na sone zlcnikove kamene. Vysledok akutna pankreatitida kvoli kamenom a nasledna hospitalizacia. A to bola najhorsia bratislavska nemocnica. Takze neverim, ze so zlymi vysledkami by ta poslali domov. Pravdepodobne mas proste gastritidu. Uz ti v temach pred tym radili lieky. Kupil si si nejake inhibitory PP? Helicid, nospa. To ti ako prve da aj obvodacka na preliecenie sliznice zaludku.

@anonym_40e4c2 brat mal pankreaticky zachvat a poslali ho domov zo seknutými krizami, na pohovosti. aj take su nase nemocnice. ziadna krv sono nic. stazoval sa na silne bolesti chrbta

anonym_969f16
7. jan 2026
@alickapusinka

len aby to nebol žaludočný vred.Mojej kamarátke tak praskol zachranili ju len tak tak doživotne invalidna udrelo jej ten obsah do noh museli jej amputovať prsty na nohách potom do hlavy operovali jej mozog. Potom do čreva operovali jej hrube črevo. A tiež reči typu nič vám nie je a ked bolo takmer neskoro tak lekár povedal rodičom mi sme si mysleli že to take vážne nebude že udajne niečo zjedla. A tiež ju odbili že jej nič nie je chod aj ked si zaplatiš aj súkromne aby si vedela na čom si.

@alickapusinka
Mojej mame praskol zaludocny vred v 1956 roku v dedine
30 km od okresnej nemocnice, kedy nebol v dedine ani jeden telefon na privolanie sanitky. Do nemocnice ju viezol nakladak s drevom na korbe, krvacala a ledva ju zachranili. Hned ju operovali a dali masivnu transfuziu krvi. Nic jej nikde neudrelo. Dozila sa 73 rokov. Preto mi je divne, co popisujes a
ze pri dnesnom vyspelom zdravotnictve sa take veci vobec mozu stat.

anonym_53831b
9. jan 2026
@stelly652

@lukbe človek sa boji isť na gastro zajtra idem ku svojej doktorke a to gastro boli??..

@stelly652 Každý rok mi robí gastroenterológ gastroskopiu+biopsiu tenkého čreva a vždy to prežijem 😀. Nie, nebolí to, len pri samotnom vyšetrení treba spolupracovať s lekárom a dýchať Do hrdla nastriekaju Lidocain na znecitlivenie,v prípade, ak sa pacient velmi boji, môže dostať aj sedativum

anonym_53831b
9. jan 2026
@alickapusinka

@alickapusinka Zdravotné problémy, ktoré opisujete,nie sú komplikáciou prasknutého zaludocneho vredu.Pri prasknutom zal.vrede ohrozuje človeka vykrvacanie,zápal.. pankreasu a pobrusnice.Chory môže zvracať krv, môže ju mať v stolici-stolica je tmavá,az čierna

anonym_53831b
9. jan 2026
@anonym_40e4c2

@anonym_40e4c2 Súhlasím s Vami a hlavne, slušne to už nemôžem, lebo dotyčnu osobu riesime od Vianoc,NEZRAT,len jesť diétne malé porcie.Nic sa nestane,ked1-2 dni bude mať len vhodný pitný režim

stelly652
autor
10. jan 2026

@anonym_5a188e @alickapusinka @anonym_40e4c2 Ahojte bol som na vyšetrenie dopadlo to tak,že som mal narušenú črevnú mikroflóru čo znamená,že už mi neprijíma mi stravu tak ako pred tým bez komplikácii plus sa pridala víroza a k tomu som mal aj brušnú svalovinu natiahnutú ak mi hmatala po bruchu tak neskutočne ma to bolelo neprajem to nikomu....Poďalšie primár mi povedal aj napísal čo jesť a čo nejesť......nejesť mastne,sýte,omáčky,cestoviny,lebo to všetko sa mi usádza na čreva a nejde to von a som celý zanesený minimálne dva dni a nepomáha ani vláknina nič...Ku koncu primár mi povedal,že za dva týždne na ďalšie vyšetrenie prísť.......

Strana
z2