icon

Úľava pri natiahnutom svale

ojojoj
6. dec 2025

Čo vám najviac pomáha ? Nejaké tabletky alebo ? Včera som niesla sama kočík,dvihala a riadne cítim chrbát aj vpredu hlavne

anonym_9dc7b2
6. dec 2025

@ojojoj magnezium ci guajacuran, oddychovy rezim, lokalne maste olfen a pod, suche teplo

ojojoj
autor
6. dec 2025
@anonym_9dc7b2

@ojojoj magnezium ci guajacuran, oddychovy rezim, lokalne maste olfen a pod, suche teplo

@anonym_9dc7b2 môžem aj voltaren?

markusrasford
6. dec 2025
@ojojoj

@ojojoj natiahnutý sval potrebuje hlavne kľud. Môžeš voltaren.

ojojoj
autor
6. dec 2025
@markusrasford

@ojojoj natiahnutý sval potrebuje hlavne kľud. Môžeš voltaren.

@markusrasford snažím sa oddychovat ale niekedy mám pocit že to je horšie keď ležím

motylik2559
6. dec 2025
@ojojoj

@ojojoj Ahoj, mne voltaren pomaha a k tomu kludovy rezim. Pripadne ak ta natiahnuty sval moc boli, na to mi pomahaju flector-naplasti na dane miesto. Nech to cim skor ustupi🙂🍀

anonym_3ae216
6. dec 2025

@ojojoj vobec to nemusi byt "natiahnuty" sval. Moze to byt iba bolest po tom co si zapojila svalstvo ktore zriedka zapojujes

ojojoj
autor
6. dec 2025
@motylik2559

@ojojoj Ahoj, mne voltaren pomaha a k tomu kludovy rezim. Pripadne ak ta natiahnuty sval moc boli, na to mi pomahaju flector-naplasti na dane miesto. Nech to cim skor ustupi🙂🍀

@motylik2559 voltaren gél ? 🙂

ojojoj
autor
6. dec 2025
@motylik2559

@motylik2559 skúsim tu náplasť ďakujem 🙂

ojojoj
autor
6. dec 2025
@anonym_3ae216

@ojojoj vobec to nemusi byt "natiahnuty" sval. Moze to byt iba bolest po tom co si zapojila svalstvo ktore zriedka zapojujes

@anonym_3ae216 áno jasné aj to môže byť, len by som chcela niečo nech to čím rýchlejšie prejde

motylik2559
6. dec 2025
@ojojoj

@motylik2559 voltaren gél ? 🙂

@ojojoj Ano voltaren gel, ale ked ma to bolelo naozaj dost tak tie flector naplaste a vzdy to zabralo🙂 Za malicko🍀 hlavne nech si cim skor ok prajem🙂

ojojoj
autor
6. dec 2025
@motylik2559

@ojojoj Ano voltaren gel, ale ked ma to bolelo naozaj dost tak tie flector naplaste a vzdy to zabralo🙂 Za malicko🍀 hlavne nech si cim skor ok prajem🙂

@motylik2559 ďakujem veľmi pekne skúsim tu náplasť snad to tam bude držať 🙂 lebo bolí to nejak tesne nad prsiami

motylik2559
6. dec 2025
@ojojoj

@motylik2559 ďakujem veľmi pekne skúsim tu náplasť snad to tam bude držať 🙂 lebo bolí to nejak tesne nad prsiami

@ojojoj Podla mna drzi dobre🙂 len ju tam treba tak poriadne nacucnut a drzala mi aj cez noc. Za malicko🙂