Úľava pri natiahnutom svale
Čo vám najviac pomáha ? Nejaké tabletky alebo ? Včera som niesla sama kočík,dvihala a riadne cítim chrbát aj vpredu hlavne
@anonym_9dc7b2 môžem aj voltaren?
@ojojoj natiahnutý sval potrebuje hlavne kľud. Môžeš voltaren.
@ojojoj natiahnutý sval potrebuje hlavne kľud. Môžeš voltaren.
@markusrasford snažím sa oddychovat ale niekedy mám pocit že to je horšie keď ležím
@anonym_9dc7b2 môžem aj voltaren?
@ojojoj Ahoj, mne voltaren pomaha a k tomu kludovy rezim. Pripadne ak ta natiahnuty sval moc boli, na to mi pomahaju flector-naplasti na dane miesto. Nech to cim skor ustupi🙂🍀
@ojojoj vobec to nemusi byt "natiahnuty" sval. Moze to byt iba bolest po tom co si zapojila svalstvo ktore zriedka zapojujes
@ojojoj Ahoj, mne voltaren pomaha a k tomu kludovy rezim. Pripadne ak ta natiahnuty sval moc boli, na to mi pomahaju flector-naplasti na dane miesto. Nech to cim skor ustupi🙂🍀
@motylik2559 voltaren gél ? 🙂
@motylik2559 skúsim tu náplasť ďakujem 🙂
@motylik2559 voltaren gél ? 🙂
@ojojoj Ano voltaren gel, ale ked ma to bolelo naozaj dost tak tie flector naplaste a vzdy to zabralo🙂 Za malicko🍀 hlavne nech si cim skor ok prajem🙂
@ojojoj Ano voltaren gel, ale ked ma to bolelo naozaj dost tak tie flector naplaste a vzdy to zabralo🙂 Za malicko🍀 hlavne nech si cim skor ok prajem🙂
@motylik2559 ďakujem veľmi pekne skúsim tu náplasť snad to tam bude držať 🙂 lebo bolí to nejak tesne nad prsiami
@motylik2559 ďakujem veľmi pekne skúsim tu náplasť snad to tam bude držať 🙂 lebo bolí to nejak tesne nad prsiami
@ojojoj Podla mna drzi dobre🙂 len ju tam treba tak poriadne nacucnut a drzala mi aj cez noc. Za malicko🙂

@ojojoj magnezium ci guajacuran, oddychovy rezim, lokalne maste olfen a pod, suche teplo