Umývate si zuby ráno aj večer?
Ja si umývam ráno aj večer a mám kazy , potom aké musia mat zuby tí ktorý si umývaju len ráno?
možno majú lepšie zuby ako ty. tam máš viac faktorov v akom stave máš zuby - nie len umývanie.
umývam si ráno - večer.
@anonym_autor kazy sú neni priamo ovplyvnené umývaním. Čistím si ráno aj večer, niekedy aj cez deň plus medzizubné kefky a skoro každý rok mi zubár vŕta kaz, takže asi tak.
@anonym_autor no, na kazy samotne vplyva mnozstvo faktorov...
Rano si umyvas zuby pre kolegov, vecer pre seba...
Ak ma niekto blbu genetiku a kopec dalsich inych veci, tak moze aj 4x umyvat...
Umývam si zuby ráno,večer aj v priebehu dňa,ak citim , že mám špinavé ✌️nemám žiadne kazy a zuby mám krásne .To učím aj moje deti .
@anonym_autor Zuby si umývam 3x denne a každý večer medzizubnú kefku…Raz denne kloktám 15 minút kokosový olej…Ráno a večer ústna voda Listerine…Zuby mám profesionálne vybielené…Dvakrát ročne dentálna hygiena…
@anonym_autor moja sestra si niekedy ani ráno meumyje a je bez jediného kazu a zuby biele. A už roky , čo ti poviem, niekto má šťastie
Ja som poriadna , aj manžel, aj deti 😁
a preco potom 3/4 ludom smrdi z huby
@anonym_autor jedno moje dieťa si kľudne môže umývať zuby raz za týždeň a bude ich mať zdravé, druhé si ich neumyje 1-2x a má kaz. Umývam im ich ja, takže nie je to ani štýlom umývania. Veľa robia sliny -množstvo a ich zloženie 🙂
no mam taky pocit, ze sa hybes v tej nizsej casti spolocnosti, nic v zlom, v tych nizsich socialnych vrstvach to asi nie je take vynimocne
v mojej bubline ludi nic taketo nehrozi naopak, umyvaju si aj viac ako dva razy denne - v praci, pred odchodom von atd - ja takisto
Umyvam si vacsinou len rano, len obycajna kefka a pasta. Mam skoro 40 a ziadne kazy😬
@anonym_autor ja sa dokonca každý večer a aj ráno sprchujem 😁. Nič nie je lepšie, ako ukončiť a začať deň sprchou 😁.
@telefon00 wau, tak to si u mňa stúpol, vážne.
@anonym_autor Umývanie naozaj úplne neovplyvňuje kazivosť zubov,ale samozrejme veľmi dôležité. Ja si umývam ráno a večer a keď som doma aj poobede a kazivosť mám strašnú od mala zlé zuby.
Umyvam si vacsinou len rano, len obycajna kefka a pasta. Mam skoro 40 a ziadne kazy😬
@anonym_dcc9ce aj vysvetlis preco len rano a preco nie vecer? Ved logickejsie je si umyt zuby vecer, ked si teda umyvas len raz denne -vecer po celom dni.
@anonym_dcc9ce aj vysvetlis preco len rano a preco nie vecer? Ved logickejsie je si umyt zuby vecer, ked si teda umyvas len raz denne -vecer po celom dni.
@anonym_a59b17 moja lenivost.
nemozhla by som byt s niekym kto si unyva len raz... ten puch rano ked otvori usta 🙊 samozrejme rano ajk vecer plus vecer extra as na medzizubne pristory,jazyk a istatne veci okolo ... aby sa pocas spanku nemnozili bakterie a rano na osviezenie a lepsi start do dna
Aj ráno aj večer a väčšinou tak 1- 2 x aj cez deň.
Zubárka povedala, že čo sa týka dedičnosti, tak tá má hlavne vplyv na to "postavenie" zubov, ako blízko/ďaleko sú od seba (a horšie sa čistia), alebo či sú tam väčšie medzery (a lepšie sa dajú vyčistiť).
Ja odkedy mám iného zubára (resp. zubárku) aj dentálnu hygieničku, tak už mám posledné preventívky bez kazu a aj rontgen mi robia.
Ten predtým zubár to nejak flákal a pravidelne mi opravoval niektoré stoličky. Ten druhý, to tiež väčšinou rýchlo zbúchal a väčšinou vyvŕtal len kúsok z tej starej plomby (tak si myslím, že potom nevidel, či ten kaz nie je aj ďalej pod plombou).
@anonym_autor hlavne si ich treba vediet umyvat poriadne. Ja pouzivam po kazdom umyti aj medzizubne kefocky a dentalnu nit. Zuby si cistim minimalne 2x denne, niekedy aj viac ak treba (pijem kavu, caje). Taktiez chodim 2x do roka na dentalnu hygienu.
Ono zavisi aj ako si tie zuby umyvas. Ak len prebehnes kefkou narychlo, nevycistis krcky, nevycistis medzi zubami, tak potom sa kazy tvoria aj tak.
@anonym_autor Zuby si umývam 3x denne a každý večer medzizubnú kefku…Raz denne kloktám 15 minút kokosový olej…Ráno a večer ústna voda Listerine…Zuby mám profesionálne vybielené…Dvakrát ročne dentálna hygiena…
@nikoletta1712 vycer zuby ako vyzerajú 😁
jasne ved o tom nejdem ani diskutovať základ
@anonym_autor tak ono je to aj stravou, poprípade aj nejakým zdravotným problémom. Alebo naozaj máš slabé zuby.
Ja si umyvam rano aj vecer, a niekedy aj pocas dna, ked som doma. Nemam kazy niekolko rokov.. moj brat si umyva iba rano, tiez nema vobec kazy... Tak si vyber. Jeden moj syn si umyva len vecer, zuby ma pekne bez kazov. Druhy syn si umyva rano vecer poctivo a kazy ma od malicka stale... Takze to vobec nie je o umyvani zubov, ale urcite aj genetika a strava...
@anonym_autor moja zubárka má brata čo si umýva zuby raz denne a len kefkou bez pasty. Vraj má zuby ako z Hollywoodu. Nic nenarobis. Genetika.

@anonym_autor ja sa dokonca každý večer a aj ráno sprchujem 😁. Nič nie je lepšie, ako ukončiť a začať deň sprchou 😁.