Únava a bolesti hlavy

satalovaj
4. máj 2024

Ahojte
mali ste v poslednej dobe niekto podobny problem, ze vas boleli klby hlavne bedra kolena, hlava, zaludok pocas dna zimnica a k tomu dost velka unava. Teplota ziadna.

taynee
4. máj 2024

Skus si nechat urobit odber krvi - okrem standardneho KO, by som sa pozrela na stitnu zlazu ( TSH, ft3, ft4 ), reumatoidne parametre, hodnotu mineralov a zeleza. A podla toho uvidis, co dalej.

satalovaj
autor
4. máj 2024

@taynee to mi robili pri poslednej preventivke asi pred 1.5 mesiacom a vsetko bolo ok robili aj stitnu...

taynee
4. máj 2024

@satalovaj ok, aj reumatoidne parametre brali? Aj zelezo, horcik, draslik? Potom super. Nebola vacsia intenzita zataze? Nejaky sport, tura, upratovanie vacsie? Nebolo to po nejakom jedle?

satalovaj
autor
4. máj 2024

@taynee praveze nic take...od januara sa mi vkuse tocia nejake choroby, mala som 3x atb kvoli zapalom mocovych ciest a klebsielle....a uz som si myslela ze mam pokoj a teraz toto...

zuzka565
4. máj 2024

Ja mám skoro to isté. Ako som bola tiež v januári chora. Od vtedy sa to ťahá. Skoro každý mesiac som prechladnuta. Nevládzem nič , som unavená. V jednej chvíli mi je dobre som fit a o chvíľu mi príde zle od žalúdka, taka slabosť a rozbúcha sa mi srdce. Musím si oddýchnuť a potom fungujem ďalej.

anna222
4. máj 2024

Teraz je taká viróza podľa mňa ,syn mal tiež niečo podobné ako ty,príznaky trvali vyše týždňa.