Únava po liekoch
Dobrý deň prajem. Včera v noci som musela ísť na pohotovosť, pretože som sa po príchode z práce poriadne ani nevedela postaviť z postele a ťažko sa mi chodilo. Nevedela som poriadne hýbať nohami. Dali mi obstrek a lieky na bolesť. Dnes som podpísala reverz a odišla domov. Lenže som po tých liekoch extrémne unavená a stále zaspávam. Je tá únava po liekoch normálna? Mali ste to aj niekto iný tak?
ale po akých liekoch... nevieme čo ti predpísali.
@deti95060810 Prepáčte. Condrosulf 400
Po tomto lieku by si nemala byt unavená. Skôr to bude súvisieť s tým že v noci si bola na pohotovosti a jedno s druhým. Aj ti povedali prečo máš problém s nohami?
Po tomto lieku by si nemala byt unavená. Skôr to bude súvisieť s tým že v noci si bola na pohotovosti a jedno s druhým. Aj ti povedali prečo máš problém s nohami?
@doris11 Ďakujem za odpoveď. S chrbticou mám problémy už štyri roky. Mám tesne nad zadkom prasknutý stavec. S pravou nohou mi začali problémy pred približne rokom a pol. Že ma v celej nohe občas bolia kosti aj koleno. Tieto problémy čo som mala teraz bola pre mňa novinka, ale na obstreku som nebola prvýkrát. Všetko to ide od chrbtice.

ale po akých liekoch... nevieme čo ti predpísali.