icon

Únava, teplota, nervozita. Čo mi je?

mandy29
31. júl 2016

Idem k vam po radu,lebo mam pocit ze mi to zacina prerastat cez hlavu.mozno sa najde niekto kto ma podobne problemy.
Zhruba dva mesiace dozadu som sa zacala citit unavena,bez energie,ku vsetkemu som sa musela nutit.k tomu sa pridruzila zvysena teplota,ktora skace cez den ako sa jej zachce.akonahle ju mam,som nervozna,unavena,vsetko ma boli,zacnem sa strasne potit.bola som u obvodnej,brala mi krv,vsetko mam na 1* akurat z vyteru mi zistili 3 bacili a candidu v hrdle,momentalne beriem atb.tak som to brala tak ze to bude zrejme z toho.vcera mi bolo tak super,bez teploty,nalada uzasna a ku veceru som bola v obchode domov v som si niesla tazky nakup a okamzite ma zacalo boliet v ramene.pred mesiacom som bola u neurologa kde mi zistili cervik.syndrom takze som to brala ze je to ono a dnes opat od rana bez nalady,unava,bolest hlavy,ramena,cely den zvysena teplota.a k tomu vsetkemu uz treti cyklus mam taky divny,nie normalna svetlocervena krv ale taka zvlastna ruzovo fialova...uz ma napadaju vseliake mozne scenare a mam strach...chystam sa buduci mesiac na endokrinoligiu(minuly rok bolo vsetko ok),na gyndu a alergologiu...a nerobim nic ine len hladam pricinu mojich stavov...co to moze byt?

Strana
z3
alysea
2. aug 2016

@mandy29 no ja som veru nikdy s tym u neurologa nebola uz len s nasledkami co mi vznikli....ale v zdravotnictve kazdu chvilu nieco menia kto co moze predpisat atd tak bud pripravena radsej na vsetko ale na odbere urcite trvaj. Ked sa diagnostikuje vcas nenapacha tolko skod...

christina_petrikova
2. aug 2016

@mandy29 moja mamina bola ne testy na boreliozu tiez u neurologa, len mam pocit akoby to bolo vsade inak. Bolo by asi naj keby si sa informovala u svojej obvodnej 🙂

erinne
3. aug 2016

@mandy29 ja som lekar, urcite ti obvodak moze urobit odber na boreliozu. Obvodak je lekar prveho kontaktu, tj ten "uplny zaklad" (co po udaji ustipnutia hmyzom a nasledne typickeho flaku odber protilatok na boreliozu urcite je!) by mal urobit automaticky! Dokonca by ti mal okamzite predpisat antibiotika, pokial je aspon trochu v obraze. A necakat na vysledky z krvi.

mandy29
autor
3. aug 2016

@erinne lenze ja ten flak uz nemam

nikola941
3. aug 2016

@mandy29 nooo dnes doktor povedal ze mam ovu pozajtra tak haadam sa podari bolest moze sposobovat prave to ze sa moje telo pripravuje na oplodnenie alebo take nieco ....no duufam ze sa mi to tentokrat podari

erinne
3. aug 2016

@mandy29 no a? To je jedno. Ten flak je..obrazne ako horucka. Priznak. Nelieci sa flak, ale infekcia, ktora je v tele. Borelie v tele napadaju nervove tkanivo, klby, srdce.. Vcasna infekcia je antibiotikami dobre liecitelna, chronicka je na roky..
O flaku som pisala preto, lebo je to jednoznacny priznak boreliozy a aj ten najmenej zorientovany lekar by mal vtedy spozorniet. Staci, ked poviete ze ste ho mali, preco by vam lekar neveril?
Tak ako u deti je casto zapal pluc bez horucky, borelioza je asi u tretiny pac.bez flaku, ale stale je. Len to uz nie kazdy lekar vie. Ja mam o tom nacitane naozaj vela, liecila som si dceru ako 3r, ja sa tu nechcem hrat na mudru, len vam radim, nestracajte cas.

annadan
3. aug 2016

@nikola941 najlepšie veru spravíš keď pôjdeš. Snáď ti čím skôr niekto ostane s malým a pôjdeš tam a budeš aspoň potom aj kľudnejšia

nikola941
3. aug 2016

@annadan no uz som bola tehotna nie som ale pozajtra je ovu tak duufam ze sa to uz konecne podari

mandy29
autor
4. aug 2016

@erinne ja uz asi zosaliem... :( dnes pizeram na tricko a v oblasti bradaviek z oboch prsnikov mi vyteka cira az biela tekutina :( uz som z toho hotova...hladala som na googli ze to moze byt aj z dovodu rakoviny v okolitych oblastiach...kebyze som nemala zvysenu teplota tak by som sa tak nebala ale ta teplota ma velmi desi :(

catherinah
4. aug 2016

@mandy29 niečo sa v Tvojom organizme deje. Najhoršie na tom je, že komplexne príznaky nespája nikto, každy rieši len tú svoju časť.
Neviem ako Ti pomôcť, ja s týmto bojujem rovnako, nie je deň, aby ma niečo nebolelo a netuším, čím to je.

sardinka335
4. aug 2016

kočky ako to čitam....napr. náš pribuzny mal znameho v špitali a dal sa proste hospitalizovat a porobili mu komplet všetky vyšetrenia od hlavy az po päty.

catherinah
4. aug 2016

@sardinka335 a čo zistili?

mandy29
autor
4. aug 2016

@sardinka335 no keby to islo,ja som na materskej,manzel robi na smeny a nema mi kto ostat s detmi...

sardinka335
4. aug 2016

@catherinah vieš čo on sa musel dat tak celkovo dokopy, je to stary človek, nastavili mu znova lieky a troška ho postavili ,,na nohy,, ako sa vravi...Známa bola takto s 10 ročným synom na hospitalizacii lebo sa často stazoval na bolesti brucha - robili mu hadicu, gastro atd...a nakoniec z toho vyšlo podozrenie na Aspergerov syndrom nakolko nič nenašli tak išiel aj na psychiatricke vyšetrenie. Ako teraz nehovorim ze ak vam nič lekari nenašli ze mate ist na psychinu to nie, len pišem ako to bolo u tej znamej.

mandy29
autor
4. aug 2016

@catherinah najhorsie je na tom moja psychika nakolko si zacnem hned nahovarat tu najhorsiu verziu,hladam podla priznakov na googli co by to mohlo byt a stale mi vyskoci konecna verzia rakovina...jeby nebola ta teplota a to ze mi je raz dobre a na druhy den som neschopna zivota tak by som sa rak nebala :(

cammille
4. aug 2016

@mandy29 ano psychika je najhorsia, poznam to, ja som isty cas mala zvysenu teplotu len zo psychiky...netreba citat google, clovek sa zvytocne naplasi, ale treba sa dozadovat vysetreni, nenechat sa odbit...

sardinka335
4. aug 2016

@mandy29 naozaj tazko radit...ja som bola asi pred cca 3 rokmi ,,chora,, s dutinami. Neustale som kychala, mala som jednu ,,dierku,, nonstop upchatu, uz som sa bala si davat kvapky ze budem zavislak...Ako mali sme morske prasa ale nepripisovala som tomu vyznam nakolko alergologia mi vyšla negativna. Uz som si aj na vlasne naklady dala spravit vyter z nosa - lebo na ORL mi lekar povedal, ze on sa so soplami nehra 😀 stalo to 10 eur...ako proste uz som išla na vlastnu päsť do odberoveho centra a prisam vačku keby sa to potom nevyriešilo tak si zaplatim aj tých 60eur na plucne chlamydie čo uz som bola zufala...nakoničc to bolo to ,,prasa,, ked sme ho dali preč tak všetky problémy zmizli ako mavnutím čarovneho prutika. Ale trvalo to no veru dlho...pol roka určite cele to ,,trapenie,,

mandy29
autor
4. aug 2016

@sardinka335 mala si plucne chlamydie?ake priznaky si mala?

sardinka335
4. aug 2016

@mandy29 nie nie...som to myslela tak, ze ak by sa to nevyriešilo tak hladam dalej a zaplatim si aj to vyšetrenie na plucne chlamydie...ale tak nebolo to treba nakolko ked sme to morča dali preč tak zmizli aj všetky priznaky alergie...

mandy29
autor
4. aug 2016

@sardinka335 jaj teraz citam ze to bolo prasiatko...nepochopila som 🙂

lailaveve
4. aug 2016

@nikola941 skuste brat magnezium 500mg 2x denne(najlepsie je to ciste mg og firmy galvex..cize vo forme laktatu...nie ziadne sumive ani vo forme oxidov tie sa vstrebavaju len velmi malicko)..treba to brat spon mesiac dva..pevne verim ze vam to pomoze😉

nikola941
6. aug 2016

@lailaveve dakujem noo dufam ze coskoro sa podari dakujem

Strana
z3