Uniflox na bolesť ucha
Ahojte potrebujem poradiť. Dostala som prievan do ucha. Trhanie v hlave prešlo ale už týždeň ma pobolieva ucho . A dnes už pomerne dosť , dávala som si otipax ake bez zmeny Ušná doktorka aj obvodný majú dovolenku. Mám uniflox ešte.
Viete mi poradiť s dávkovaním do ucha ? V príbalovom letáku je 10 kvapiek 2 x za deň. Dávali ste si aj Vy tak keď ste mali problém s uchom?
Ďakujem.
davam si vzdy tak, ako je pisane v pribalovom letaku. preco by to tam inak bolo uvedene, co myslis? 😉
@gramtlika mne osobne pride vela 10 kvapiek tak preto.
Uniflox na bolave ucho z prievanu? Hlupost… uplne zbytocne. Daj si lieky od bolesti. Alebo ai v lekarni kup kvapk burrow alebo nejake co ulavia od bolesti, ale nie atb 🤷🏻♀️
@anonym_autor burovove kvapky. A oddych
ORL aj obvodný lekár musia mať zástup, choď k lekárovi, neordinuj si kvapky sama, nemusia pomôcť.
@anonym_autor musi sa to dostat do vnutra, ja som davala detom vzdy pomohlo odporucam
@anonym_autor musi sa to dostat do vnutra, ja som davala detom vzdy pomohlo odporucam
@renatka100 dávala si uniflox?
ORL aj obvodný lekár musia mať zástup, choď k lekárovi, neordinuj si kvapky sama, nemusia pomôcť.
@katesocka obvodný lekár zastupovanie má, ale naša ORL má zastupovanie len akútne stavy nemocnica oddelenie
@anonym_autor burovove kvapky. A oddych
@lienka.7 bourow kvapky ja nemozem.
Uniflox na bolave ucho z prievanu? Hlupost… uplne zbytocne. Daj si lieky od bolesti. Alebo ai v lekarni kup kvapk burrow alebo nejake co ulavia od bolesti, ale nie atb 🤷🏻♀️
@anavixy bourow kvapky ja nemôžem, otipax neevidujem ulavu, spravila som si ušné sviečky po tých prešlo trhanie v hlave tak preto ten uniflox
@renatka100 dávala si uniflox?
@anonym_autor ano ked je zle je lepsi ako atb
Chod na pohotovost 🤷♀️
@gramtlika mne osobne pride vela 10 kvapiek tak preto.
@anonym_autor áno 10, veď aj tak ti väčšia časť vytečie, do ucha sa dostane len to čo sa tam dostať má
na vatu si daj uniflox aebo burowe kvapky a men si to ked to vyschne a za dva tri dni mas po tom
na vatu si daj uniflox aebo burowe kvapky a men si to ked to vyschne a za dva tri dni mas po tom
@natashatko ďakujem
@anonym_autor ja som si dávala 10 dní po dve kvapky ráno aj večer na zaľahnutie v uchu, na odporúčanie lekárky. Vždy pred kvapkami najprv bettadine na dezinfekciu.
Ide ma porazit riesim tento problem uz dva tyzden, viete mi poradit pohotovost najbližšiu v Martine ? ORL
@anonym_autor dievčatá skúsila som ten uniflox do toho môjho ucha lebo už mi ani nurofen nezaberal. Po druhej dávke je to omnoho lepšie že som si už dokonca nemusela dávať nič od bolesti. Ďakujem Vám inak všetky za rady.
@anonym_autor dievčatá skúsila som ten uniflox do toho môjho ucha lebo už mi ani nurofen nezaberal. Po druhej dávke je to omnoho lepšie že som si už dokonca nemusela dávať nič od bolesti. Ďakujem Vám inak všetky za rady.
@anonym_autor super vzdy pomoze 👍

davam si vzdy tak, ako je pisane v pribalovom letaku. preco by to tam inak bolo uvedene, co myslis? 😉