icon

Urobila som si sama melír a spálila som si pokožku

diwotworna
13. sep 2022

Ani neviem ako mám totok čo sa mi stalo napísať ide o to že som celou silou chcela melír, nie nebudem čakať kým ma kaderníčka objedná ja som expert na všetko...Urobila som si melír sama... Hej dievčatá presne tak, spálila som si pokožku 😢😢😢 zajtra volám na kožné ja krava sprostá neviete mi prosím poradiť niečo zábal? Abo čo mám robiť? Viem v prvom rade nie melír ani sebe si ani nikomu 🙄🙄🙄🙄

diwotworna
autor
13. sep 2022

@terka402 asi 😂

tosomja
13. sep 2022

@diwotworna veľký skok? Ja z blond, úplne svetlej z večera do rána som išla na čiernu (pôvodne to mala byť svetlo hnedá, ale tak chytilo až do čierna) a môj už bývalý muž si ani nevšimol že zrazu pri ňom leží čiernovláska 🤣🤣

diwotworna
autor
13. sep 2022

@luccija toho sa bojím ani sama neviem čo má to popadlo... Šak tekvica ku tekvici 😁😁😁

pinkgirl
13. sep 2022

@diwotworna neboj, bude to v poriadku. Aj ja som pár x skúšala sama farbenie a bola som za žlté kačiatko🤭😁😁. Hlavne si ošetri pokožku tým mliekom po opaľovaní a kľudne si daj aj panadol ak máš pocit pálenia, nech sa ti uľaví.
A objednaj sa ku kaderníčke nech ti vlasy napraví. Nič sa nedeje, chvíľu to vydržíš aj takto😉.

andreatytler
13. sep 2022

@diwotworna Ved mne sa to paci ta farba... taka medena k tej hnedej dobre pasuje , ziadna oranzova. Ale nechapem ten melir mas akoze vodorovny pruh? Nie tak ze pramienky?

gabuliatko7
13. sep 2022

@diwotworna no ja som tak spálila kožu môjmu mužovi roky dozadu,teraz s odstupom času sa na tom už len smejeme

sasanka605
13. sep 2022

Ako, oveľa horšie som videla a zeny chodili s takou farbou pysne ako pávy. Ja som čakala chemlon neónovo oranzovy

diwotworna
autor
13. sep 2022

@tosomja dobré tupelo ten tvoj bývalý ale dobre že už bývalý 😁

diwotworna
autor
13. sep 2022

@andreatytler ja neviem som dala čiapku na hlavu háčkovkou vyťahala pramene a i už bolo čudo na hlave 😂

diwotworna
autor
13. sep 2022

@gabuliatko7 fúú 🥺 ako už trochu lepšie ale zo začiatku nenormálne ma pálila hlava 🙄

andreatytler
13. sep 2022

@diwotworna Aha uz vidim pramienky svetle... ten svetly horizontalny pruh to je lesk vlasov.
Mas to dobre... ja som cakala skutocnu tekvicu.

ana82
13. sep 2022

@diwotworna ale prosím ťa šak to vyzerá že to tak má byť 😀hlavu hore nastriekaj pantenolom a je to

irusa
13. sep 2022

Tvoj nick ťa vystihuje 😁... podľa mňa farba 👍

mamusa123456789
13. sep 2022

@beata_k to sa ti ako prosím ta podarilo za farbiť na zeleno? 😀

sono2
13. sep 2022

@diwotworna náhodou? Ja melír nevidím len červené vlasy.
Mne sa to ľúbi.

laska86
Autor odpoveď zmazal
vierkainka
13. sep 2022

Nemas to az tak zlé...na tvojom mieste to este natocim na natáčky,zafixujem lakom.🙂🤩Vyzera to náhodou celkom dobre.Tak sviežo.🙂Hlavu hore, tvár sa ze to tak ma byť 🙂👍

laska86
13. sep 2022

@diwotworna ved nic zle na tej foto neni az teraz som pozrela ...co by ine baby zato dali🤷...a ake pekne huste vlasy aj ja chcem🤗

laska86
13. sep 2022

Kde je tam zelena farba???co som farboslepa??

diwotworna
autor
14. sep 2022

@irusa to je jedna veľká pravda na modrom koňovi 🤪

diwotworna
autor
14. sep 2022

@sono2 ďakujem 🥰

diwotworna
autor
14. sep 2022

@laska86 práveže mám riedke vlasy to ta farba to len tak teraz vyzerá 🤭

diwotworna
autor
14. sep 2022

@vierkainka aj kolegina mi to chváli normálne som prekvapená 😂

diwotworna
autor
14. sep 2022

@sono2 ďakujem 🥰

beata_k
14. sep 2022

@mamusa123456789 Z blond na taku svetlu orieskovu. Sama doma 😄

zuzinabila
14. sep 2022

@diwotworna nabuduce nemusis cakat ku kaderníčke do Presova,ale poobzeraj male mesta v okoli🙂ja som sa stahovala z BA na vychod ,vcera som bola na melir a polovicna cena oproti BA,termin mala hned🙂poslala by som aj foto PRED a PO,len este kadernicka nestihla hodit na instagram😉

terka402
14. sep 2022

@diwotworna Juuuj, teším sa s tebou👏, že kolegynka pochválila a čo pokožka,lepšie?

pinkgirl
14. sep 2022

@diwotworna tak vidíš je to fajn, možno pre teba extra zmena hlavne asi že si mala iné očakávania a pre okolie je to OKi. Už len dolieč pokožku.

diwotworna
autor
14. sep 2022

@zuzinabila a kde si bola u kaderníčky?

diwotworna
autor
14. sep 2022

@terka402 ale kde normálne ma štípe na kožné ma objednala až o 2 týždne skôr nemôže 😢