Urobila som si sama melír a spálila som si pokožku
Ani neviem ako mám totok čo sa mi stalo napísať ide o to že som celou silou chcela melír, nie nebudem čakať kým ma kaderníčka objedná ja som expert na všetko...Urobila som si melír sama... Hej dievčatá presne tak, spálila som si pokožku 😢😢😢 zajtra volám na kožné ja krava sprostá neviete mi prosím poradiť niečo zábal? Abo čo mám robiť? Viem v prvom rade nie melír ani sebe si ani nikomu 🙄🙄🙄🙄
@diwotworna veľký skok? Ja z blond, úplne svetlej z večera do rána som išla na čiernu (pôvodne to mala byť svetlo hnedá, ale tak chytilo až do čierna) a môj už bývalý muž si ani nevšimol že zrazu pri ňom leží čiernovláska 🤣🤣
@luccija toho sa bojím ani sama neviem čo má to popadlo... Šak tekvica ku tekvici 😁😁😁
@diwotworna neboj, bude to v poriadku. Aj ja som pár x skúšala sama farbenie a bola som za žlté kačiatko🤭😁😁. Hlavne si ošetri pokožku tým mliekom po opaľovaní a kľudne si daj aj panadol ak máš pocit pálenia, nech sa ti uľaví.
A objednaj sa ku kaderníčke nech ti vlasy napraví. Nič sa nedeje, chvíľu to vydržíš aj takto😉.
@diwotworna Ved mne sa to paci ta farba... taka medena k tej hnedej dobre pasuje , ziadna oranzova. Ale nechapem ten melir mas akoze vodorovny pruh? Nie tak ze pramienky?
@diwotworna no ja som tak spálila kožu môjmu mužovi roky dozadu,teraz s odstupom času sa na tom už len smejeme
Ako, oveľa horšie som videla a zeny chodili s takou farbou pysne ako pávy. Ja som čakala chemlon neónovo oranzovy
@tosomja dobré tupelo ten tvoj bývalý ale dobre že už bývalý 😁
@andreatytler ja neviem som dala čiapku na hlavu háčkovkou vyťahala pramene a i už bolo čudo na hlave 😂
@gabuliatko7 fúú 🥺 ako už trochu lepšie ale zo začiatku nenormálne ma pálila hlava 🙄
@diwotworna Aha uz vidim pramienky svetle... ten svetly horizontalny pruh to je lesk vlasov.
Mas to dobre... ja som cakala skutocnu tekvicu.
@diwotworna ale prosím ťa šak to vyzerá že to tak má byť 😀hlavu hore nastriekaj pantenolom a je to
Tvoj nick ťa vystihuje 😁... podľa mňa farba 👍
@beata_k to sa ti ako prosím ta podarilo za farbiť na zeleno? 😀
@diwotworna náhodou? Ja melír nevidím len červené vlasy.
Mne sa to ľúbi.
Nemas to az tak zlé...na tvojom mieste to este natocim na natáčky,zafixujem lakom.🙂🤩Vyzera to náhodou celkom dobre.Tak sviežo.🙂Hlavu hore, tvár sa ze to tak ma byť 🙂👍
@diwotworna ved nic zle na tej foto neni az teraz som pozrela ...co by ine baby zato dali🤷...a ake pekne huste vlasy aj ja chcem🤗
Kde je tam zelena farba???co som farboslepa??
@irusa to je jedna veľká pravda na modrom koňovi 🤪
@sono2 ďakujem 🥰
@laska86 práveže mám riedke vlasy to ta farba to len tak teraz vyzerá 🤭
@vierkainka aj kolegina mi to chváli normálne som prekvapená 😂
@sono2 ďakujem 🥰
@mamusa123456789 Z blond na taku svetlu orieskovu. Sama doma 😄
@diwotworna nabuduce nemusis cakat ku kaderníčke do Presova,ale poobzeraj male mesta v okoli🙂ja som sa stahovala z BA na vychod ,vcera som bola na melir a polovicna cena oproti BA,termin mala hned🙂poslala by som aj foto PRED a PO,len este kadernicka nestihla hodit na instagram😉
@diwotworna Juuuj, teším sa s tebou👏, že kolegynka pochválila a čo pokožka,lepšie?
@diwotworna tak vidíš je to fajn, možno pre teba extra zmena hlavne asi že si mala iné očakávania a pre okolie je to OKi. Už len dolieč pokožku.
@zuzinabila a kde si bola u kaderníčky?
@terka402 ale kde normálne ma štípe na kožné ma objednala až o 2 týždne skôr nemôže 😢

@terka402 asi 😂