Urobili vám rehabilitácie bolesť krčnej chrbtice horšou?
Ahojte bolo vám po rehabilitáciach horšie než predtým?? Mam aj úzkosťi.
@jessi06 velmi záleží ake mas mrko a s akou diagnozou teda výslednou vstupujes na rehabilitácie. Taktiež cvicenie cez poisťovňu pri chrbte je casto krat velmi nevhodné zvolene. Procedury by mali byť indikovane na základné diagnozy.
@gemerka17 mam blokádu krčnej chrbtice a mam cviky, magnet, laser a elektroliecbu, no odkedy som začala cvičiť krk aj ramena ma bolia viac neviem otočiť ani krkom
@gemerka17 mam blokádu krčnej chrbtice a mam cviky, magnet, laser a elektroliecbu, no odkedy som začala cvičiť krk aj ramena ma bolia viac neviem otočiť ani krkom
@jessi06 tak cvičenie cez poisťovňu je také, no hm. Viac vie ublížiť ako pomôcť ak pacient nie je riadne diagnostikovany. Tam treba ist sukromne.
@jessi06 keď si začala cvičiť tak samozrejme, že máš svalovicu aj po masáži to boli a potom je lepšie.Na ten ortopedicky vankúš sa pýtaj mne ho lekár predpísal, keď nie kúpiš v zdr.potrebach.Uzkosti a stres najviac vplývajú na chrbticu si stiahnutá v napätí atď...
@luccija rátala som z tým ze to bude bolieť ale až tak ze neviem otočiť krkom

@jessi06 velmi záleží ake mas mrko a s akou diagnozou teda výslednou vstupujes na rehabilitácie. Taktiež cvicenie cez poisťovňu pri chrbte je casto krat velmi nevhodné zvolene. Procedury by mali byť indikovane na základné diagnozy.