icon

Uroval Akut - dávkovanie

juliet86
6. jan 2021

je twm mapisane 2tablety denne. nie je mi jasne ci naraz ci rano vecer. neviete? dik

krisbar
6. jan 2021

To je jedno. Nepomoze ak mas zapal.

martinaju
6. jan 2021

@juliet86 rano a večer ale nič sa nestane ak si das aj viac.... ja som si prve dni davala vzdy viac. 🙈 ale treba aj caj idealne si dat aj do kupela bylinky alebo do lavora a cupnut si nad neho. Ale teda mna vzdy zabrali az antibiotika.

juliet86
autor
6. jan 2021

@krisbar tak krv zatial necikam ani teplotu nemam iba mam stale nutkanie na mocenie

martinaju
6. jan 2021

@juliet86 ja som mavala zapal dosť často jeden rok teplotu som mala až keď som cikala krv inak nikdy nič len nutkanie chodila som na nefrologiu pretože som potrebovala aby mi moč kontrolovali v labaku a nie len s papierkmi. Vždy som dostala antibiotika pretože už to bol zápal aj keď nie v takom rozsahu ako ten jeden krát keď už bolo naozaj zle.. raz som odpadla od bolesti a išli ame na pohotocosť kontrolovali len papierkmi tak som išla hneď v pondelok nefeologičke ta mala riadne nervy, že keď som mala take bolesti ma mali okamžite poslať do nemocnice kde vyšetria moč normálne a nie hentak antibiotika mi nechala lebo moč stale nebol ok plus nasadila ďalšiu liečbu vtedy som nemala ani teplotu ani som necikala krv. Takže toto nie je indikacia zapalu ja mavam bud veľmi vysoku horucku alebo vobec. Uroval to môže potlačiť a nemusí záleží v akom štádiu to je. Veď dnes si daj uroval a urologicky čaj pi hlavne vela... skús si dať praskičku vyvariť potom do lavora a kvokni si nad lavor a aspon 3 krat opakuj ak nepomôže zajtra behni k doktorovi.

juliet86
autor
6. jan 2021

@martinaju dakujem.

krisbar
6. jan 2021

@juliet86 ja som mala krv a teplotu len pr y krat. Potom 10 rokov uz vzdy len palenie a nutkanie a vzdy som mala zapal....