Urýchlenie rastu vlasov

drobec_l
28. apr 2014

Ahojte žienky , máte nejaké babské rady na urýchlenie rastu vlasov , v októbri sa vydávam a chcela by som ešte o niečo aby mi vlasy podrástli .. Tabletky moc nechcem kedže som tehotná teda čoskoro mamička 🙂 Ak máte niečo odskúšané a osvedčené uvítam hocičo 🙂 Ďakujem

bubelko
28. apr 2014

@drobec_l nadstavenie vlasov ci pricesok by tvoj problem nevyriesil? 😕

drobec_l
autor
28. apr 2014

možno , že vyriešil ale najradšej by som mala svoje vlastné vlasy ako "cudzie" 🙂

tilly
28. apr 2014

skus to sem dat do vyhladavaca, bolo tu viac takychto tem

zita19
28. apr 2014

Geny neobabres. Ked su tvoje vlasy nastavene narast za mesiac pol centimetra, tak narastu len o pol centimetra. Ked su nastavene na 1 a pol centimetra, tak narastu tolko. Nic nepomoze. Mozu sa vlasy kvalitativne zlepsit, ked bude telo v pohode, bude mat dost zivin ale zas len tych par cm pri hlave. Na ten zvysok ciastocne pomoze kozmetika, ale ich kvalita je aj tak dana geneticky.
Viem, ze som ta nepotesila. Na svadbu sikovna kadernicka spravi krasny slavnostny uces aj s kratsich vlasov a takej s drevenymu rukami, nepomoze aj keby si mala vlasy pod zadok... Takze radsej zahant napad na pekny uces z toho co mas ako zbytocne minat peniaze na nieco co je len cisty marketingovy tah na vytahovanie penazi z vrecak naivnych zakaznikov a aj tak nepomoze.

anima9
28. apr 2014

Skus Biohar vlasový aktivator. Chvália si ho. Citaj recenzie.

anima9
28. apr 2014

@drobec_l Skus Biohar vlasový aktivator. Chvália si ho. Citaj recenzie.